ΒΟΛΕΪ

Έφτασε στο Κράσνογιαρσκ και προπονήθηκε ο Ολυμπιακός

Έφτασε στο Κράσνογιαρσκ και προπονήθηκε ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έπειτα από ταξίδι περίπου 20 ωρών έφτασε στο Κράσνογιαρσκ όπου έκανε την πρώτη της προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Γενισέι.

Στον τελικό προορισμό της βρίσκεται από την Παρασκευή τα ξημερώματα η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Η "ερυθρόλευκη" αποστολή έφτασε στις 2:00π.μ. στο Κράσνογιαρσκ μετά το πολύωρο ταξίδι με ενδιάμεση στάση και τρίωρη αναμονή στο αεροδρόμιο της Μόσχας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλάμβανε την πρώτη προπόνηση στην έδρα της Γενισέι Κράσνογιαρσκ. Οι "ερυθρόλευκες" προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στο «Dom Sporta im. M. Dvorkina KRASNOYARSK» όπου θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/4, 13:00) ο σπουδαίος επαναληπτικός με την Ρώσικη ομάδα.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 14:30. Ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα πρόκρισης που αποκόμισε μετά την τεράστια νίκη με 3-1 σετ στον πρώτο ημιτελικό και να σφραγίσει το εισιτήριο για την μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό του CEV Challenge Cup.

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Η αναμέτρηση με την Γενισέι Κρασνογιάρσκ θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 7 HD και LIVE από το Sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ