ΒΟΛΕΪ

Έφτασε στην Κροατία η Εθνική γυναικών

Έφτασε στην Κροατία η Εθνική γυναικών

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των γυναικών έφτασε στην Κροατία όπου θα συμμετάσχει στον Α' προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ευδιάθετες και πανέτοιμες να ριχτούν στη "μάχη" του Α' προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εμφανίστηκαν οι αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας των γυναικών, λίγα λεπτά μετά την άφιξή τους στο Όσιγιεκ της Κροατίας, εδώ όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του τουρνουά.

Απεσταλμένη ΠΣΑΤ: Αγγελική Παπαμιχαήλ

Η αποστολή της γαλανόλευκης, αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (30/5) από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό το Βελιγράδι κι από εκεί, διένυσε μια απόσταση 245 χιλιομέτρων οδικώς μέχρι το Όσιγιεκ.

Μετά την άφιξή τους στη τέταρτη σε μέγεθος πόλη της Κροατίας, οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ κατευθύνθηκαν στο "Stadion Gradski", προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια μίνι προπόνηση ενόψει της αυριανής πρώτης αναμέτρησης με τη Ουγγαρία (17:30 τοπική ώρα).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Ρούσης, θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του, κι αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας σχολίασε: "Αντίπαλός μας στη πρεμιέρα θα είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως αυτή της Ουγγαρίας. Αυτό θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη διοργάνωση, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μη παρατήσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα το παιχνίδι, ανεξαρτήτως εξέλιξης. Με αυτή την ομάδα έχουμε στόχο να δημιουργήσουμε κάτι καλό στο μέλλον, ωστόσο κάθε φορά που μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ