ΒΟΛΕΪ

Δώρο γενεθλίων ψάχνει ο ΠΑΟΚ, την ανατροπή θέλει ο Ολυμπιακός

Δώρο γενεθλίων ψάχνει ο ΠΑΟΚ, την ανατροπή θέλει ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για όγδοη φορά φέτος και για τέταρτη στην ημιτελική σειρά της Volleyleague ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι την Τετάρτη (13/4, 18.00) με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη - πρόκριση και τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν το 2-2.

Σε λιγότερο από 48 ώρες από το τέλος του συγκλονιστικού 3ου ημιτελικού των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι στο PAOK Sports Arena στον τέταρτο ημιτελικό του πρωταθλήματος Volley League ΟΠΑΠ (18.00).

O ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα (12/4) τα 90α γενέθλια του και ο Γιάννης Καλμαζίδης και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον σύλλογο. Ο δικέφαλος μετά τις δύο νίκες στο Ρέντη έχει δεύτερη και τελευταία ευκαιρία για να αξιοποιήσει την έδρα του ώστε να κάνει το 3-1 στις νίκες και να πάει στους τελικούς, διαφορετικά θα πρέπει να διεκδικήσει την πρόκριση σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: "Κάθε αγώνας είναι σαν... τελικός. Είχα πει από την αρχή πως δεν συγχωρούνται λάθη και κακές στιγμές. Μετά τις δύο νίκες που κάναμε στο Ρέντη κάποιοι θεώρησαν εύκολο το έργο μας. Δεν είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Στον τρίτο αγώνα δεν κάναμε κάποια πράγματα που έπρεπε αλλά έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας. Ξέρουμε πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και τον ευχαριστούμε αλλά στο γήπεδο θα μιλήσουν οι παίκτες".

Γενική είσοδος 5 Ευρώ

Στο μεταξύ, η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση όπου ευχαριστεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που γέμισαν το «Παλατάκι» στον τρίτο ημιτελικό και κάνει κάλεσμα και για τον τέταρτο αγώνα βάζοντας γενική είσοδο εισιτηρίου 5 Ευρώ. Δεν ισχύει κανένα είδος πρόσκλησης και ελευθέρας εισόδου, εκτός των κατόχων "διαρκείας".

Θέλει επιστροφή στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει τις μπαταρίες του αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά τη νίκη στον τρίτο ημιτελικό και ο Ρομπέρτο Πιάτσα, όπως και οι παίκτες του πιστεύουν πως είναι ικανοί για την ισοφάριση ώστε να οδηγήσουν την σειρά σε πέμπτο αγώνα στο Ρέντη.

Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στον 3ο ημιτελικό Μπόζινταρ Τσουκ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Από το μυαλό μας έχει ήδη… διαγραφεί η χθεσινή νίκη και η προσοχή μας βρίσκεται αποκλειστικά στο αυριανό ματς. Ακόμα είμαστε πίσω 2-1 στις νίκες και οφείλουμε να κερδίσουμε μια ακόμα φορά στην Πυλαία για να επιστρέψει η σειρά στο Ρέντη. Τώρα δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια. Θέλουμε την Τετάρτη να κάνουμε το δεύτερο βήμα".

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ