ΒΟΛΕΪ

Δύο σετ μακριά από τον τελικό του Challenge Cup ο Ολυμπιακός

VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εξασφαλίσει και τυπικά την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup την Τετάρτη, στη ρεβάνς της νίκης με 3-0 σετ επί της Σουργκούτ στη Ρωσία.

Μετά από τη νίκη με 3-0 σετ στη Ρωσία, ο Ολυμπιακός χρειάζεται δυο σετ για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup. Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται την Τετάρτη στις 19:00 τη Σουργκούτ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη", στη δεύτερη αναμέτρηση της φάσης των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά η αποστολή των "ερυθρόλευκων" αποτελείται από τους Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.

O Ισπανός προπονητής δήλωσε στο osfp.gr: "Η ομάδα μας δουλεύει κάθε ημέρα για να παίζει παιχνίδια όπως αυτό της Τετάρτης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε αυτή την επιτυχία στο σύλλογο και τους οπαδούς μας. Η Σουργκούτ σίγουρα θα παίξει καλά και μεις πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης με μεγάλη συγκέντρωση. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο Ρέντη, τώρα που ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα ευρωπαϊκό τελικό και είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε μαζί μας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ