ΒΟΛΕΪ

Δρίκος: "Έχουμε πολλές λύσεις από τον πάγκο"

Δρίκος: "Έχουμε πολλές λύσεις από τον πάγκο"

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στο Βέλγιο και κυρίως από την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο Σωτήρης Δρίκος.

Η νίκη επί της Μολδαβίας λογικό ήταν να προκαλέσει χαμόγελα ικανοποίησης στις τάξεις της Εθνικής με τον Σωτήρη Δρίκο να μην προσπερνά το χαμένο δεύτερο σετ, αλλά τόσο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός όσο και οι παίκτες του εμφανίστηκαν σίγουροι ότι αύριο (18:30) με το Βέλγιο θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος τόνισε: "Νίκη με νίκη γινόμαστε καλύτεροι. Στο τρίτο σετ αντιδράσαμε σωστά και γρήγορα, αλλά με προβλημάτισε το δεύτερο σετ, όπου προηγηθήκαμε 17-14 και χάσαμε. Η Μολδαβία έκανε το καλύτερο παιχνίδι της, έπαιξε χωρίς άγχος, ρίσκαρε στο σερβίς και της βγήκε. Έχουμε πολλές λύσεις από τον πάγκο. Στο ματς της Κοζάνης με το Βέλγιο αδικήσαμε τον εαυτό ματς, πιστεύω όμως ότι θα πάμε καλύτερα στο παιχνίδι της Αμβέρσας".

Για να γίνουμε μεγάλη ομάδα...

O Γιώργος Στεφάνου δήλωσε: "Παίξαμε ομαδικά, κι αυτό φάνηκε από τις άμυνες που βγάλαμε, ιδιαίτερα στο τρίτο σετ όπου μείναμε πίσω στο σκορ. Αυτή την περίοδο η ομάδα έχει ανάγκη από τέτοια ματς, τέτοιες ανατροπές, για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Έχουμε πολλές δυνατότητες και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μας λείπουν οι συγκυρίες για να φτάσουμε στο κάτι παραπάνω. Να μη πάω πολύ πίσω, όταν κινδυνεύαμε να πέσουμε στη Β κατηγορία και φτιάξαμε τη μεγάλη ομάδα. Θέλουμε λίγη τύχη, ομάδα έχουμε και για να γίνουμε μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζουμε αντιπάλους όπως η Ουκρανία και το Βέλγιο".

Μπορούμε και το Βέλγιο

Ο Δημήτρης Τζούριτς είπε: "Κάθε ματς παίζουμε και καλύτερα, γινόμαστε ομάδα. Κάναμε λιγότερα λάθη, είμαστε πιο δεμένοι, κι αυτό φάνηκε τόσο στην άμυνα, όσο και στο μπλοκ. Μπορούμε να κερδίσουμε το Βέλγιο αν παίξουμε σε ψηλό επίπεδο. Είμαστε όλοι φίλοι, αγαπάμε ο ένας τον άλλο, πειραζόμαστε και γι αυτό σταματήσαμε και πανηγυρίσαμε το μπλοκ του Σουλτανόπουλου και τον άσο του Φράγκου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ