ΒΟΛΕΪ

Δρίκος: "Είχαμε κακό συγχρονισμό"

Δρίκος: "Είχαμε κακό συγχρονισμό"

Τόσο ο Σωτήρης Δρίκος όσο και ο Δημήτρης Τζούριτς εμφανίστηκαν στεναχωρημένοι μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της Εθνικής.

Μπορεί όλοι στην Εθνική ομάδα να κρατούσαν χαμηλούς τόνους ενόψει της αναμέτρησης με την Σλοβενία, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν πίστευαν στην πρόκριση στον τελικό και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις τόσο του Σωτήρη Δρίκου όσο και του Δημήτρη Τζούριτς μετά τον αγώνα.

«Η Σλοβενία ήταν σίγουρα καλύτερη σε δύο τομείς. Ο ένας ήταν το σερβίς που και μας πίεσε και ο δεύτερος ήταν ότι ήταν καλύτεροι από εμάς στη κόντρα επίθεση που τους έδινε έναν αέρα στα σετ. Μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ στα δύο πρώτα σετ, όπου και έγινε παιχνίδι. Στο δικό μας σερβίς αυτά που χάσαμε ήταν σε ροτέισον, σε περιστροφές που δεν έπρεπε να χαθούν και σε περιστροφές που έπρεπε να πιέσουμε, δεν το κάναμε. Είχαμε κακό συγχρονισμό στο πότε πρέπει να πιέσουμε», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, εμείς προσπαθούμε να βρούμε τον βηματισμό μας σαν ομάδα. Το αυριανό θα είναι διαφορετικό, παίζουμε για το μετάλλιο η Ταϊπέι είναι μία καλή και δύσκολη ομάδα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ξεπεράσουμε τη σημερινή απόδοση και αν μπορέσουμε να πάρουμε την τρίτη θέση».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζούριτς τόνισε: «Ήταν μια πολύ κακή βραδιά. Πιστεύω ο καθένας πρέπει να ξεκινήσει από τον εαυτό του και παίκτες και προπονητές να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δύο μήνες είμαστε εδώ, δεν είναι δυνατόν να είναι αυτή η εικόνα μετά από δύο μήνες δουλειάς. Σίγουρα υπάρχουν απουσίες, ο Ντίμα (σ.σ. Φιλίποφ) δεν είναι εδώ, είχαμε δυσκολίες αλλά και πάλι δεν τα θεωρώ δικαιολογίες. Τα παιδιά έκαναν πολύ δουλειά, εγώ ήμουν εκτός αρκετό καιρό. Κάνοντας κάθε μέρα 6-7 ώρες προπόνηση είναι κρίμα να χάσουμε με 3-0».

Για το αυριανό με την Ταϊπέι: «Πρέπει και θέλουμε να νικήσουμε τη Ταϊπέι. Η τρίτη θέση είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, θα είναι δυσκολότερο από το παιχνίδι της Κοζάνης. Είμαστε καλύτεροι από τη Ταϊπέι αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο».

Μικρά μικρά

***Ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για το Final-4 του World League ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Γερμανό ομόλογό του.

***Δεν γέμισε το Fraport Arena την πρώτη μέρα, περίπου 700 άτομα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σλοβενία ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές ο κόσμος θα είναι λίγο παραπάνω στον τελικό αφού όλη η Γερμανία ζει και αναπνέει για ποδόσφαιρο και Euro!

***Οι κερκίδες είχαν όπως είναι φυσικό και ελληνικό χρώμα ενώ αρκετοί φίλοι των διεθνών ήρθαν να στηρίξουν τις προσπάθειες της Εθνικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ