ΒΟΛΕΪ

Δρίκος: "Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες"

Δρίκος: "Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά κι από την συμπεριφορά της ομάδας του ιδιαίτερα στο δ’ σετ εμφανίστηκε ο Σωτήρης Δρίκος. Τι είπαν οι Κουμεντάκης και Πρωτοψάλτης.

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά κι από την συμπεριφορά της ομάδας του ιδιαίτερα στο δ’ σετ εμφανίστηκε ο Σωτήρης Δρίκος, ενώ Πρωτοψάλτης απέφυγε να μπει στη λογική των σεναρίων κι ο Κουμεντάκης ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σωτήρης Δρίκος: " Ενώ για δύο σετ ήταν ένα κανονικό παιχνίδι, δηλαδή ξέραμε τι είχαμε απέναντι μας το Πουέρτο Ρίκο άλλαξε σε 3 παίκτες ρόλους, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο σε αυτό το επίπεδο. Κρατάμε ότι στο τέταρτο σετ ενώ δεν είχαμε την καλύτερη μας απόδοση καταφέραμε και πιέσαμε τον αντίπαλο να κάνει κάποια λάθη για να πάρουμε τη νίκη. Να πούμε ότι το Πουέρτο Ρίκο έπιασε πολύ καλή απόδοση ακόμη και στα δύο πρώτα σετ, μας πίεσε στο σερβίς. Το Κατάρ έχει άλλα χαρακτηριστικά σαν ομάδα, έχουμε μία μέρα να ξεκουραστούμε και πρέπει να συνεχίσουμε".

Όσο αφορά για την πρόκριση και πόσο κοντά είναι η Ελλάδα στο Final-4: "Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες, κοιτάμε ένα ένα τα παιχνίδια. Μπορεί να ακούγεται πολύ κλισέ αλλά όλα τα υπόλοιπα δημιουργούν άγχος το οποίο δεν χρειαζόμαστε. Έχουμε ένα ματς αύριο απέναντι σε μία ομάδα που έχει παίκτες από πολλές εθνικότητες και αυτό το λέω γιατί έχουν όλοι διαφορετικές ικανότητες, επιδεξιότητες και η προσαρμογή αυτή θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

Θανάσης Πρωτοψάλτης: "Κάναμε δύο δυνατά σετ, μετά ίσως επαναπαυτήκαμε λίγο και έτσι δώσαμε ευκαιρία στο Πουέρτο Ρίκο να ξαναμπεί πάλι στο παιχνίδι. Στο τέταρτο σετ αν και δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε καταφέραμε να το πάρουμε και να μείνουμε αήττητοι".

Για το παιχνίδι με το Κατάρ: "Δεν την έχουμε δει καθόλου ως ομάδα το Κατάρ, αύριο το πρωί θα δουλέψουμε με τους προπονητές, θα δούμε το βίντεο έτσι ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν σκεφτόμαστε την πρόκριση, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε. Εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε τρεις νίκες, όχι να νικήσουμε αύριο και μετά τέλος".

Ραφαήλ Κουμεντάκης: "Οι προπονητές μας θα κοιτάξουν το παιχνίδι και θα μας πουν τα λάθη μας. Αύριο θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και συγκροτημένοι".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final-4: "Είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όλοι όμως θέλουμε να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι".

Για την παρουσία του κόσμου: "Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, στο Αλεξάνδρειο. Παρόλο τις δυσκολίες που έχουμε και είναι πολύ μεγάλες, δυσκολίες που ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει, παλεύουμε και είμαστε εδώ. Ο κόσμος για εμάς είναι τα πάντα. Όλα τα παιδιά τον καλούμε να έρθει εδώ, να μας χειροκροτήσει και να μας στηρίξει και να απογοητευτούν μαζί μας. Είναι η μόνη επιβράβευση που έχουμε".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ