ΒΟΛΕΪ

Δρίκος: "Ανταγωνιστικοί στα Κανάρια Νησιά, πρόκριση στην Κοζάνη"

Δρίκος: "Ανταγωνιστικοί στα Κανάρια Νησιά, πρόκριση στην Κοζάνη"

Ο Σωτήρης Δρίκος έστειλε μήνυμα ανασύνταξης ενόψει των μπαράζ με στόχο η Εθνική μας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρώτο εκτός έδρας ματς με την Ισπανία και να διεκδικήσει την πρόκριση στην Κοζάνη.

Αμέσως μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Δρίκος, έστειλε μήνυμα ανασύνταξης και προετοιμασίας ενόψει των μπαράζ με στόχο η Εθνική μας να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρώτο εκτός έδρας ματς με την Ισπανία και να διεκδικήσει την πρόκριση στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Δρίκος δήλωσε: "Την Ουκρανία την ...κερδίσαμε το Σάββατο, όταν την αποκλείσαμε με τη νίκη επί του Βελγίου. Με την Ισπανία παίξαμε δυο φορές σε φιλικά τουρνουά στην Τουρκία και χάσαμε ισάριθμες φορές. Τα επίσημα ματς όμως είναι διαφορετικά. Θέλουμε δυο-τρεις μέρες να οργανωθούμε και να επανέρθουμε σε προπονητικούς ρυθμούς και την Τρίτη να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τα μπαράζ.

Οι αντίπαλοί μας έχουν εμπειρία σε αυτή τη διαδικασία, αφού αποκλείσθηκαν από το προηγούμενο Ευρωβόλεϊ από την Ολλανδία σε διπλούς αγώνες. Κάναμε 14 πόντους, 5 νίκες και πρέπει να μας στηρίξουν όλοι για να παίξουμε μετά από πολλά χρόνια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρώτο ματς στα Κανάρια Νησιά και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Κοζάνη".

Ο πρωτάρης Νίκος Ζουπάνι, με τη σειρά του είπε: "Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω και μάλιστα στη θέση του διαγώνιου. Είμαι ευτυχής που έκανα καλό ξεκίνημα και είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας που διεκδικεί μετά από επτά χρόνια την πρόκριση σε τελικούς".

Παρθενική εμφάνιση έκανε και ο Παπαδόπουλος που μπήκε για ένα σερβίς και τόνισε: "Κάνω ότι μου πει ο προπονητής. Είμαι στη διάθεση της Εθνικής να βοηθήσω αυτούς που είναι εδώ και αυτούς που δεν είναι, για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο , την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Η Εθνική Ανδρών 3-0 την Ουκρανία
Προκριματικά Ευρωπαϊκού: Οριστικά στα μπαράζ η Εθνική βόλεϊ ανδρών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ