ΒΟΛΕΪ

Διπλή ατυχία στον Παναθηναϊκό

Διπλή ατυχία στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δύο προβλήματα αποκόμισαν οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Παναθηναϊκού αφού τόσο ο Γκονζάλες όσο και η Ρόγκα τραυματίστηκαν στα φιλικά της Κυριακής (09/10).

Δεν θα θυμούνται ευχάριστα την ένατη ημέρα του Σεπτέμβρη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και ιδιαίτερα ο Ανδρεόπουλος και ο Καζάζης, αφού είδαν δύο από τα βασικά γρανάζια των ομάδων τους να τραυματίζονται.

Η αρχή έγινε στο ματς των ανδρών με τον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Γκονζάλες δέχτηκε μπάλα στο μάτι την ώρα που έκανε ζέσταμα με αποτέλεσμα να παραπονεθεί ότι δεν βλέπει καθαρά.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει ένα αιμάτωμα και του συνέστησαν να απέχει από τις προπονήσεις για λίγες ημέρες.

Λίγες ώρες αργότερα στο πλαίσιο του τελικού του τουρνουά "Ι. Μαλακατές" η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική απέναντι στον ΑΟ Θήρας και έφτανε εύκολα στη νίκη, όμως η επικράτηση επισκιάστηκε από τον τραυματισμό της Ρόγκα. Το λίμπερο του Τριφυλλιού γύρισε το γόνατο της με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους.

Φυσικά, αποχώρησε από το γήπεδο πηγαίνοντας κατευθείαν στο νοσοκομείο με τον Δημήτρη Καζάζη να αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της.

Photo credtis: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ