ΒΟΛΕΪ

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας στο Final 4

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας στο Final 4
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με καθεστώς "ειδικής διαχείρισης" και με ελεύθερη είσοδο στα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ θα διεξαχθεί στο "Αλεξάνδρειο" το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών 2017 (18/19 Μαρτίου).

Την Τρίτη (7/3) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η πρώτη ενημέρωση στους εκπροσώπους των ομάδων για τα όσα θα ισχύσουν στο διήμερο της τελικής φάσης του θεσμού. Θυμίζουμε ότι το "εισιτήριο" για το Final-4 έχουν πάρει ο ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Α.Ο Ορεστιάδας, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ.

Στη σημερινή συνάντηση το "παρών" έδωσε τόσο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, όσο και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Όπως και στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών, δικαίωμα εισόδου για να παρακολουθήσουν το Final-4 Κυπέλλου Γυναικών, θα έχουν οι αθλητές/αθλήτριες κατόχους δελτίων Σωματείων ΕΟΠΕ που θα συνοδεύονται και από τους αντίστοιχους προπονητές, καθώς και οι γονείς/κηδεμόνες των αθλητών (1συνοδός ανά παιδί). H ημερομηνία κατάθεσης αίτησης έκδοσης δελτίου για τους αθλητές κάτω των 16 ετών πρέπει να έχει γίνει μέχρι 7.3.2017 ενώ τα σωματεία θα δηλώσουν συμμετοχή (έως τις 15/3) σε σχετικό έντυπο εγγραφής που θα τους αποστείλει η ΕΟΠΕ.

Η ταυτοποίηση στην είσοδο θα γίνεται με επίδειξη επίσημου εγγράφου με φωτογραφία (Ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κ.ο.κ.) για τους ενήλικες και με το αθλητικό δελτίο (οι αθλητές/αθλήτριες).

Επιπλέον, όλα τα μέλη της οικογένειας του βόλεϊ (διοικήσεις Ενώσεων, ΣΥΔΠΕ, ΟΔΒΕ, ΣΕΠΠΕ, ΠΑΣΑΠ, ΕΣΑΠ, σύνδεσμος παλαιμάχων αθλητών, παλαίμαχοι διεθνείς αθλητές βόλεϊ) είναι καλεσμένα στο μεγάλο αυτό γεγονός, αρκεί να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ΕΟΠΕ.

Τέλος, συμφωνήθηκε ότι οι τέσσερις φιναλίστ ομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους 50 προσκλήσεις και επιπλέον 30 για τους πιστοποιημένους χορηγούς των ομάδων τους.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ