ΒΟΛΕΪ

Αρχίζει σήμερα το 1ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη Νάξο

Αρχίζει σήμερα το 1ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη Νάξο

Mε την τελετή έναρξης και την συνέντευξη τύπου στο δημαρχείο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων ξεκινάει σήμερα το 1ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ που συνδιοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός πραγματοποιείτε αυτό το τριήμερο στο νησί της Νάξου, το 1ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ προς τιμήν της γυμνάστριας Μαρίας Μπεμπέτσου – Τζαννίνη με την συμμετοχή του Ολυμπιακού ΣΦΠ, του Άρη Θεσσαλονίκης, της ΒουλγάρικηςΜαρίτζα Πλοβντίβ και φυσικά του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Το τουρνουά αρχίζει την Παρασκευή το μεσημέρι στις 14:30 με την εκδήλωση τωνδιοργανωτών στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων όπου θα γίνει η παρουσίαση των συμμετεχόντων ομάδων και η συνέντευξη τύπου προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Το πρώτο σερβίς θα γίνει στο ΔΑΚ Νάξου «Δημήτρης Περιστεράκης» την ίδια μέρα στις 18:00 με τον Ολυμπιακό ΣΠΦ να αντιμετωπίζει τηνΜαρίτζα Πλοβντίβ ενώ στις 20:00 ακολουθεί η αναμέτρησηΠανναξιακός ΑΟΝ – Α.Σ. Άρης.

Οι αποστολές των τριών ομάδων που θα φιλοξενηθούν στη Νάξο έφτασαν το βράδυ της Πέμπτης στο νησί με το πλοίο της « Blue Star Ferries«, τις παρέλαβε πολυτελές διώροφο πούλμαν της εταιρείας « Naxos Island Tour» και τις μετέφερε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο « Aegean Palace» όπου και θα διαμείνουν σε όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Αρχίζει σήμερα το 1ο διεθνές τουρνουά βόλεϊ στη Νάξο

«Οι διοργανωτές του τουρνουά και η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝσας προσκαλούμε όλους σήμερα Παρασκευή 9/10 στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στις 14:30 στην τελετή έναρξης και της συνέντευξης τύπου του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ «Μαρία Μπεμπέτσου – Τζαννίνη» που θα διεξαχθεί το 3ήμερο 9-10-11 Οκτωβρίου στο νησί μας.

Σε αυτό το σημαντικό γεγονός για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ