ΒΟΛΕΪ

Αρχή με Βουλγαρία για την Εθνική

Αρχή με Βουλγαρία για την Εθνική

Στην Σόφια βρίσκεται από την Παρασκευή η αποστολή της Εθνικής Ανδρών καθώς σήμερα (23/5, 17.30) και αύριο (24/5, 18.30) θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά προετοιμασίας την Βουλγαρία.

«Προερχόμαστε από μια εβδομάδα δυνατών προπονήσεων κι αυτά είναι τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε», δήλωσε πριν την αναχώρηση της αποστολής ο Σωτήρης Δρίκος και συμπλήρωσε: «Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, αλλά από την πρώτη μέρα που έχουμε μαζευτεί έχουμε δουλέψει σε κάποια πράγματα τα οποία περιμένουμε να δούμε σ’ αυτά τα παιχνίδια με την Βουλγαρία».

Στην Σόφια έχουν ταξιδέψει οι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος, Νίκος Παλέντζας, Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανέστης Δαλακούρας, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος, Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας, Γιάννης Τακουρίδης, Απόστολος Αρμενάκης, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Ταμπουρατζής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο 'Χρίστο Μπότεφ' ενώ την Παρασκευή η Εθνική προπονήθηκε στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η Βουλγαρία προετοιμάζεται με την σειρά της τόσο για τις υποχρεώσεις της στο World League, όσο και στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες έχοντας συνολικά 30 αθλητές στο ρόστερ της.

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ, ο οποίος θα είναι ο προπονητής της ομάδας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες έχει επιλέξει για τους αγώνες με την Ελλάδα τους εξής αθλητές:

Πασαδόροι: Γκιόργκι Μπρατόεφ, Γκιόργκι Σεγκάνοφ, Ντόμπροιμιρ Ντιμιτροφ

Διαγώνιοι: Γιάνι Ζελιάσκοφ, Βέλιζαρ Τσερνοκόζεφ

Ακραίοι: Ρόσαλιν Πέντσεφ, Τοντόρ Αλεξίεφ, Μπράνιμιρ Γκροζντάνοφ, Γιάνι Γκεοργκίεφ, Βαλεντίν Μπρατόεφ

Κεντρικοί: Μπόρισλαβ Αποστόλοφ, Βέντισλαβ Ράτζιν, Σβέτοσλαβ Γκότσεφ, Νικολάι Νικόλοφ

Λίμπερο: Μάρτιν Μποζίλοφ, Πέτερ Καρακάσεφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ