loading...
 

Στην Τρεντίνο το πρώτο εισιτήριο

Η Τρεντίνο έγινε η πρώτη ομάδα (μετά τη διοργανώτρια Σκρα) που προκρίθηκε στο final-4 του Champions League

Στην Τρεντίνο το πρώτο εισιτήριο

 
Η ιταλική ομάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, αφού μετά τη νίκη της με 3-0 πριν από μία εβδομάδα στο Τρέντο, επικράτησε και στην Πολωνία της Ρεζόβια Ρζέσοβ με 3-1 σετ και προκρίθηκε εύκολα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.



Όλα κρίθηκαν στο πρώτο σετ, όπου μπροστά σε 4.300 θεατές η ομάδα του Ράντοστιν Στόιτσεφ έδειξε γιατί εξακολουθεί να θεωρείται η κορυφαία ομάδα της "γηραιάς ηπείρου", καθώς έφτασε πολύ εύκολα στο 25-18, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση-πρόκριση.



Από εκεί και πέρα, ο Στόιτσεφ αποφάσισε να ξεκουράσει τα "αστέρια" της ομάδας, Καζίσκι και Ράφαελ, περνώντας στον αγώνα τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Ερπ και Ζιγκάντλο.



Από πλευράς γηπεδούχων, κορυφαίος παίκτης ήταν ο πρώην ακραίος του Ηρακλή, Άλεξ Άχρεμ, που σημείωσε 20 πόντους, ενώ ο βασικός διαγώνιος της ομάδας του Λιούμπομιρ Τράβιτσα, ο Φινλανδός Όιβανεν, έμεινε στα "ρηχά", χαρίζοντας μόλις 5 πόντους στην ομάδα του.



Τα σετ: 18-25, 28-26, 21-25, 18-25



Ρεζόβια Ρζέσοβ (Λιούμπομιρ Τράβιτσα): Γκιερτσίνσκι 13, Κόζοκ 10, Όιβανεν 5, Άχρεμ 20, Γκρζιμπ 13, Ρέντβιτς 1, Ίγκνατσακ (λ) / Μίκα, Ίλιτς, Πάπκε 2



Τρεντίνο (Ράντοστιν Στόιτσεφ): Χουαντορένα 17, Ρίαντ 13, Βισότο 9, Καζίσκι 13, Σάλα 14, Ράφαελ 1, Μπάρι (λ) / Σοκόλοφ, Ερπ 9, Ζιγκάντλο 3, Μπιραρέλι 1, Κορσίνι



Τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια διεκδικούν την Τετάρτη ο Ολυμπιακός με τη Ντινάμο Μόσχας, με τους Ρώσους να έχουν επικρατήσει με 3-1 στον πρώτο αγώνα, και η Τιρόλ Ίνσμπρουκ με τη σλοβενική Μπλεντ, με τους Αυστριακούς να έχουν το προβάδισμα μετά το 3-1 στην έδρα τους.



Τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Μόσχας, που χαρίζει ένα εισιτήριο για το final-4 του Champions League, μπορείτε να παρακολουθήσετε Live από το conn-x TV Sport 1 την Τετάρτη (10/03) στις 18:30.





ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

FOOTBALL LEAGUE | FOOTBALL LEAGUE 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

No money, no ball

Τα προβλήματα παραμένουν και δύο πρωταθλήματα εξακολουθούν να είναι στον... αέρα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το αιώνιο ντέρμπι ξεκίνησε... νωρίς

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (12/2) που έβγαλε τους Σχινά, Γκόντα και Αναστόπουλο

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | ΧΙΓΚΙΝΣ

Παίκτες πληρωμένοι ποτέ... στημένοι

Κραυγή αγωνίας του πρόεδρου της FIFPro, Τόνι Χίγκινς αποκλειστικά στο Sport24.gr για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλεί τις ομάδες να πληρώνουν τους παίκτες τους, ενώ εξηγεί πως ο φόβος, ωθεί τους ποδοσφαιριστές σε ανώνυμες καταγγελίες!

ΒΑΛΒΕΡΔΕ | ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Feliz cumpleaños Don Ernesto!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γιορτάζει σήμερα τα 48α του γενέθλια και το Sport24.gr ανοίγει το λεύκωμα των αναμνήσεων του προπονητή των «ερυθρόλευκων». 24 φωτογραφικά κλικ που ξεκινούν από το 1983 και φτάνουν μέχρι το 2012 (φωτογραφίες & video)

ΦΙΛΕΡΗΣ | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ολυμπιακός... πάει σχολείο

Διπλό, που φέρνει κοντά την πρόκριση στους "8" αλλά και αποτελεί ένα επιτυχημένο διαγώνισμα για τον φετινό Ολυμπιακό, που από την αρχή της χρονιάς μοιάζει να ξαναπηγαίνει στο σχολείο για να μάθει πως χτίζεται μια ομάδα. Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Έτοιμο πλάνο, έχει ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται έτοιμος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν όντως έχει πλάνο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα αφού η UEFA κάλεσε νωρίτερα το τριφύλλι να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται χρέος για τη μεταγραφή Σισέ.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή