loading...
 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 στον πρώτο αγώνα για τις "32" του Challenge Cup γυναικών

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-0

 
Στο κλειστό της Γλυφάδας οι "πράσινες" ήταν πιο αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα εκδίκηση για την ήττα στο πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες περίπου. Οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου, με κορυφαίες τις Τομάσεβιτς, Ντουμιτρέσκου και Μόλναρ, πήραν "καθαρή" νίκη και πλέον χρειάζονται ένα σετ στη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.



Το πρώτο σετ κύλησε εύκολα για τις γηπεδούχες, που με την Τομάσεβιτς να μπλοκάρει διαρκώς την Κόλεβα, έφτασαν χωρίς να δυσκολευτούν στο 25-19. Επιθετική αιχμή για τον Παναθηναϊκό ήταν η Μόλναρ, ενώ βοηθούσαν πολύ και οι κεντρικές, Τζανακάκη και Χατζηνικολάου.



Στο δεύτερο σετ αφυπνίστηκε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, αλλά οι "ερυθρόλευκες", κυρίως με τις Χαντάβα και Τένεβα, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 20-23. Όμως ένα απίστευτο σερί του Παναθηναϊκού με την Τζανακάκη στο σέρβις έφερε το σετ στις "πράσινες" με 25-23.



Το ψυχολογικό αβαντάζ ήταν τεράστιο για το "τριφύλλι", που δεν άφησε το τρίτο σετ να πάει χαμένο και σχετικά εύκολα έφτασε στο 25-21, που του χάρισε μία υπερπολύτιμη και πάνω απ' όλα "καθαρή" νίκη ενόψει του επαναληπτικού.



Τα σετ: 25-19, 25-23, 25-21



Παναθηναϊκός (Φλώρος): Τομάσεβιτς 14, Κουτουξίδου 2, Τζανακάκη 9, Χατζηνικολάου 7, Ντουμιτρέσκου 15, Μόλναρ 11, Μυλωνά (λ-65%) / Χατζηνίκου 2



Ολυμπιακός (Νικολάκης): Μουλστεΐνοβα 1, Μαρκοπούλου 3, Χαντάβα 12, Νικολαΐδου 3, Κόλεβα 15, Τένεβα 12, Βλάχου (λ-86%) / Χούντα



ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Ρούξι Ντουμιτρέσκου: "Δείξαμε ένα δείγμα από τις δυνατότητες της ομάδας. Εχουμε συνέλθει από την κοιλιά που κάναμε το Δεκέμβριο. Κάναμε το πρώτο βήμα, ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα. Πάμε στου Ρέντη για τη νίκη και όχι για το ένα σετ, διότι σε αυτά τα ματς μετράει και το γόητρο".
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

FOOTBALL LEAGUE | FOOTBALL LEAGUE 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

No money, no ball

Τα προβλήματα παραμένουν και δύο πρωταθλήματα εξακολουθούν να είναι στον... αέρα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το αιώνιο ντέρμπι ξεκίνησε... νωρίς

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (12/2) που έβγαλε τους Σχινά, Γκόντα και Αναστόπουλο

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | ΧΙΓΚΙΝΣ

Παίκτες πληρωμένοι ποτέ... στημένοι

Κραυγή αγωνίας του πρόεδρου της FIFPro, Τόνι Χίγκινς αποκλειστικά στο Sport24.gr για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλεί τις ομάδες να πληρώνουν τους παίκτες τους, ενώ εξηγεί πως ο φόβος, ωθεί τους ποδοσφαιριστές σε ανώνυμες καταγγελίες!

ΒΑΛΒΕΡΔΕ | ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Feliz cumpleaños Don Ernesto!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γιορτάζει σήμερα τα 48α του γενέθλια και το Sport24.gr ανοίγει το λεύκωμα των αναμνήσεων του προπονητή των «ερυθρόλευκων». 24 φωτογραφικά κλικ που ξεκινούν από το 1983 και φτάνουν μέχρι το 2012 (φωτογραφίες & video)

ΦΙΛΕΡΗΣ | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ολυμπιακός... πάει σχολείο

Διπλό, που φέρνει κοντά την πρόκριση στους "8" αλλά και αποτελεί ένα επιτυχημένο διαγώνισμα για τον φετινό Ολυμπιακό, που από την αρχή της χρονιάς μοιάζει να ξαναπηγαίνει στο σχολείο για να μάθει πως χτίζεται μια ομάδα. Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Έτοιμο πλάνο, έχει ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται έτοιμος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν όντως έχει πλάνο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα αφού η UEFA κάλεσε νωρίτερα το τριφύλλι να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται χρέος για τη μεταγραφή Σισέ.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή