Αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός να παίξει στην Ευρώπη

Αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός να παίξει στην Ευρώπη

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο Challenge Cup αφού υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για τους πράσινους.

Ένα από τα πράγματα που χαρακτήριζαν παλαιότερες διοικήσεις του Παναθηναϊκού ήταν η απερισκεψία στις αποφάσεις. Αυτό, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, φαίνεται ότι δεν υπάρχει στη διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί η άρνηση των πράσινων να αγωνιστούν στο Challenge Cup.

Σίγουρα, η ομάδα που δημιουργείται θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, όμως για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού προέχουν άλλα. Ποια είναι αυτά; Ο διακανονισμός και η αποπληρωμή των χρεών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός χρωστά περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει θέσει ως προτεραιότητα να μπορέσουν οι πράσινοι να απαλλαγούν από το συγκεκριμένο βραχνά. Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό μόνο για τα διακανονισμένα χρέη ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώνει το μπάτζετ δύο ή και τριών τμημάτων σε δόσεις!

Έτσι, μπορεί η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έμοιαζε ελκυστική περίπτωση, αλλά οι πράσινοι δεν έπεσαν στην παγίδα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τι μας έμαθε για τη ζωή ένα ματς της Ισλανδίας

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής μέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24