ΒΟΛΕΪ

Άρης: "Την Τρίτη παίζουν οι παγκορασίδες, στείλτε πάλι 2-3 κλούβες ΜΑΤ"

Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ)
Επεισόδια στην πορεία για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη. Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017. (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Α.Σ. Άρη εξέδωσε ανακοίνωση κατά της αστυνομίας κάνοντας λόγο για αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους οπαδούς της ομάδας.

Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Άρη και τις δυνάμεις της αστυνομίας καταγράφηκαν το βράδυ της Τετάρτης (05/04) μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ γυναικών των κιτρινόμαυρων με τον ΑΟ Θήρας. Για αρκετά λεπτά επικράτησε ένταση έξω από το κλειστό της Πυλαίας η οποία μετά από λίγο εκτονώθηκε.

Μία ημέρα αργότερα η διοίκηση του Α.Σ. Άρη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει τη στάση της αστυνομίας κάνοντας λόγο για αναίτια επίθεση στους οπαδούς της ομάδας.

Παράλληλα, στο υστερόγραφο καλεί την αστυνομία να στείλει "2-3 κλούβες ΜΑΤ και δεδάκες μηχανάκια" στον αγώνα των παγκορασίδων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: "Θέλουμε να καταδικάσουμε και να καυτηριάσουμε την αναίτια και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στους οπαδούς της ομάδας μας, στις οικογένειες και σε παιδιά των ακαδημιών μας, μετά την λήξη του αγώνα.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν γιορτή, κάποιοι κατάφεραν με την παρουσία τους μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας να δημιουργήσουν ένταση και να θεωρούμε επιτυχία το γεγονός πως δεν έχουμε τραυματίες.

Αυτό όμως δεν μας πτοεί καθώς ο Άρης μας τέτοια έργα τα έχει ξαναδεί… Συνεχίζουμε όλοι μαζί και ας μην σας αρέσει…

ΥΓ: Την Τρίτη παίζουν οι παγκορασίδες του συλλόγου μας, μπορείτε να στείλετε πάλι 2-3 κλούβες ΜΑΤ και δεκάδες μηχανάκια καλού κακού… Ξέρετε εσείς…".

* Η φωτογραφία είναι αρχείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ