SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ
TGI... Friday
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.
Τελικά 21 θα είναι οι υποψήφιοι στις αποψινές (6 μ.μ) εκλογές της ΕΟΠΕ, όσες και οι θέσεις του διοικητικού συμβουλίου, μετά την αποχώρηση των Μαρία Καλoυδιώτη, Νίκου Μπεργελέ.
Υπήρχαν μόλις 23 υποψήφιοι και θα εκλεγούν 21 αν βέβαια συγκεντρώσουν το 50% συν ένα των ψηφισάντων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα ψηφοδέλτια με λιγότερους από 15 σταυρούς θα είναι άκυρα.
Η Ομοσπονδία Βόλεϊ θα αναδείξει τον πέμπτο πρόεδρο στην ιστορία της μετά τους (Μπελιγράτη, Προσαλίκα, Μελισσουργό, Στουραΐτη).
Οι υποψήφιοι:
Βαλσαμής Ανδρέας (Ένωση Βύρωνα)
Βέτσας Απόστολος (ΓΕ Αγρινίου)
Βλάσσης Κων/νος (Καλαμάτα 1980)
Βογιατζής Χρήστος (ΣΠΑ Καρδίτσας)
Διονάς Γεώργιος (Πήγασος Πολίχνης)
Κυριάκου Κων/νος (Γρεβενά)
Λάγιου Βαρβάρα (Ζωγράφου)
Μανωλόπουλος Γεώργιος (Ηρακλής Θεσ/νίκης)
Μαυρομάτης Αχιλλέας (ΠΑΟΚ)
Πέτκος Αθανάσιος (Αρίων Πτολεμαΐδας)
Πική Σοφία (Αράφην)
Ράπτης Δημήτριος ( Μίλων)
Ρέρρας Aθανάσιος (Κερατέα)
Σιδέρης Παναγιώτης ( Κτησιφών)
Στουραΐτης Ιωάννης (Μαρκόπουλο)
Σύλλας Χρήστος (Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας)
Τουρσούγκα Παναγιώτα (Μεταμόρφωση)
Χαλβατζής Νεκτάριος (Μοσχάτο)
Χατζηπαναγιώτου Αθηνόδωρος (Ορεστιάδα)
Χρυσοχόου Παναγιώτης (Πανιώνιος)
Ψαρουδάκης Κων/νος (ΟΠΕ Ρεθύμνου)
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.
Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη
Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!
Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!