ΒΟΛΕΪ

Αποχώρησε ο Ιβάνοβιτς από το Μαρκόπουλο

Αποχώρησε ο Ιβάνοβιτς από το Μαρκόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βέσκο Ιβάνοβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μαρκόπουλου αφού οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέση τη συνεργασία τους.

Παρελθόν από τον πάγκο του Μαρκόπουλου αποτελεί ο Βέσκο Ιβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής, μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας, έλυσε κοινή συναινέση το συμβόλαιο του με τον ΑΟΜ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου ανακοινώνει τη κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βέσκο Ιβάνοβιτς. Η προσφορά του κ. Ιβάνοβιτς στο σύλλογο μας ήταν κάτι περισσότερο από σημαντική και μετά από 2 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Το ΔΣ και ο Πρόεδρος του ΑΟ Μαρκοπούλου ευχαριστούν θερμά τον κ. Ιβάνοβιτς για την προσφορά του και του εύχονται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο κ. Ιβάνοβιτς δήλωσε: ”Έπειτα από 2 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας αποφασίσαμε από κοινού με το Μαρκόπουλο να λύσουμε τη συνεργασία μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που κάναμε τα τελευταία 2 χρόνια και από την πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Δουλέψαμε σκληρά και πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και τις αθλήτριες που συνεργαστήκαμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Ευαγγελίου τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά για την άριστη συνεργασία που είχαμε ο οποίος σε όλη την πορεία ήταν πάντα δίπλα μου και είχα την απόλυτη στήριξη του”.

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ