Αποχώρησε ο Ηρακλής Κηφισιάς από την Volleyleague Γυναικών

Αποχώρησε ο Ηρακλής Κηφισιάς από την Volleyleague Γυναικών

Με επιστολή του στην ΕΟΠΕ ο Ηρακλής Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Volleyleague των Γυναικών.

Με δέκα ομάδες θα ολοκληρωθεί τελικά το πρωτάθλημα της Volleyleague των γυναικών. Με έγγραφό του, ο Ηρακλής Κηφισιάς γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23, παράγραφος 2, του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος ε' της Ειδικής Προκήρυξης, ο Ηρακλής Κηφισιάς αποκλείεται και μηδενίζεται από τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Pre League, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, κανείς δεν έχει ενημερώσει τις αθλήτριες ούτε για το πότε ούτε και για το εάν θα πληρωθούν. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ηρακλής Κηφισιάς κατέβηκε τελευταία στιγμή στο πρωτάθλημα μετά το πρόβλημα που υπήρξε με το βασικό χορηγό της ομάδας.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι καυτές Ελληνίδες γυμνάστριες που θα παρακαλάς να λιώσουν το κορμί σου

Γιατί το καλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κορμάρα, είναι σίγουρα μια ωραία γυναίκα να σου φωνάζει να κάτσεις κάτω από την μπάρα.

4 χούντες με καραγκιόζηδες μεγαλύτερους και από τον Παττακό

Οι Φιλιππινέζοι Παττακοί που παραλίγο να σκοτώσουν τους Beatles και τρεις ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24