ΒΟΛΕΪ

Αποδεκτή η πρόταση ΕΟΠΕ για τον αριθμό των ξένων

Αποδεκτή η πρόταση ΕΟΠΕ για τον αριθμό των ξένων
EUROKINISSI

Η ΕΣΑΠ απάντησε στην ΕΟΠΕ ότι κάνει δεκτή την πρόταση της ομοσπονδίας για τον αριθμό των ξένων και των κοινοτικών στο νέο πρωτάθλημα.

Με επιστολή που απέστειλε η ΕΣΑΠ προς την ΕΟΠΕ αποδέχεται την πρόταση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Καραμπέτσου, για τον αριθμό των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνίζονται στη Volley League.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

"To Δ.Σ. της ΕΣΑΠ με επιστολή που απέστειλε προς την ΕΟΠΕ την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου δηλώνει πως αποδέχεται πλήρως την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης για τον αριθμό των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα».

Σύμφωνα με την πρόταση της ΕΟΠΕ, στο πρωτάθλημα για την επόμενη τριετία (2017-20) θα αγωνίζονται σε κάθε ομάδα μέχρι πέντε Κοινοτικοί αθλητές ή μέχρι τέσσερις μη Κοινοτικοί αθλητές. Η οριστική απόφαση λήφθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ που έγινε μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ έλαβαν υπ΄ όψη τις παρεμβάσεις του υπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη αλλά και του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου για το θέμα των ξένων και για άλλη μία φορά απέδειξαν εμπράκτως τις προθέσεις τους για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με την ευρύτερη συναίνεση όλων των φορέων του αθλήματος".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ