ΒΟΛΕΪ

Από του Ρέντη στον ΠΑΟΚ ο Σακόγλου

Από του Ρέντη στον ΠΑΟΚ ο Σακόγλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απόκτηση του Χάρη Σακόγλου ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, ενώ ανανέωσε ο Γιάννης Τακουρίδης. Στο φουλ οι μηχανές στο δικέφαλο του Βορρά.

Ο σχεδιασμός για τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου συνεχίζεται. Ο "δικέφαλος του Βορρά" ανακοίνωσε μία μεταγραφή και μία ανανέωση και σύντομα αναμένεται να έρθουν περισσότερες το προσεχές διάστημα.

Ο Χάρης Σακόγλου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη όπου και θα είναι ο αναπληρωματικός του Γκόμες. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Τακουρίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και μαζί με τους Σμαραγδή, Παντακίδη και Ντίνα αναμένεται να αποτελέσουν τους κεντρικούς της επόμενης περιόδου.

Την ίδια ώρα ο Γιάννης Παντακίδης αναζητά τους δύο εκλεκτούς του για τις θέσεις των ακραίων. Οι δύο βασικοί θα προέρχονται από την αγορά του εξωτερικού με τον Σαφράνοβιτς να είναι ο ένας από τους εκλεκτούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον 26χρονο διαγώνιο, ύψους 1,94 μ., Χάρη Σακόγλου.

Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλλευστην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπουπαρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή τουστη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδαΟλυμπιακού Πειραιώς, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup.Ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης της Ελλάδας, όπου πραγματοποίησε αρκετές συμμετοχές κατά τη διετία 2006-08.

Επίσης ανακοινώνεται ηανανέωση συνεργασίας με τον κεντρικό Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος".

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ