ΒΟΛΕΪ

Από την Ισπανία ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει να επαναλάβει την εξαιρετική περσινή πορεία του στο Challenge Cup και το βράδυ της Τρίτης (12/12, 21.00) αντιμετωπίζει την Λονγκρόνιο.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο CEV Challenge Cup ξεκινάει την Τρίτη (12/12) από την Ισπανία. Οι "ερυθρόλευκες" αντιμετωπίζουν την Λογκρόνιο (21:00) στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους στη διοργάνωση, στην οποία έφτασαν μέχρι τον τελικό την περσινή σεζόν και έχουν ως στόχο μια ανάλογη και εξίσου πετυχημένη πορεία.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από τη Δευτέρα (11/12) το μεσημέρι στην Ισπανία και είναι έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι με την Λογκρόνιο στο οποίο θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη, στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε για την Ισπανία, αποτελείται από τις: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr: "Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο φετινό παιχνίδι στην Ευρώπη. Έχουμε δει την αντίπαλό μας στο βίντεο και έχουμε σχηματίσει μια εικόνα, ωστόσο είναι διαφορετικό από την γνώμη που σχηματίζεις στο γήπεδο. Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα που διαθέτει καλές βασικές αθλήτριες. Εμείς θέλουμε τη νίκη, με καλή εμφάνιση αλλά η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό στο δικό μας γήπεδο"

Η Στέφανι Νιεμέρ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε στη διοργάνωση της CEV. To Challenge Cup είναι μια εξαιρετική διοργάνωση στην οποία η ομάδα μας θα αγωνιστεί κόντρα σε ομάδες από άλλες χώρες. Η ομάδα μας προπονείται σκληρά και προετοιμάζεται για το αυριανό ματς κόντρα στη Λογκρόνιο. Ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη η αποστολή μας στο παιχνίδι και θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ