ΒΟΛΕΪ

Από εβδομάδα οι εξελίξεις στον Πανναξιακό

Από εβδομάδα οι εξελίξεις στον Πανναξιακό
INTIME SPORTS

Την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές στον Πανναξιακό και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις σχετικά με την ομάδα της επόμενης περιόδου.

Η αποχώρηση της Μελίνας Εμμανουηλίδου, η οποία αποτέλεσε την προηγούμενη τριετία ένα από τους πυλώνες του Πανναξιακού, ήταν λογικό να δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον της ομάδας της Νάξου που είναι η ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων χρόνων.

Η αλήθεια είναι ότι οι εξελίξεις έχουν παγώσει με φόντο τις εκλογές που θα γίνουν. Η θητεία της νυν διοίκησης ολοκληρώθηκε και την ερχόμενη Κυριακή θα υπάρξουν οι αναμενόμενες αρχαιρεσίες.

Έπειτα από αυτές αναμένονται οι όποιες εξελίξεις. Η αρχή αναμένεται να γίνει με την περίπτωση του Ατάνας Πετρόφ ο οποίος έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωσή του. Ο Βούλγαρος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος είχε αφήσει τη λίστα με τις παίκτριες που επιθυμούσε να παραμείνουν και θα αποτελούσαν τον κορμό της ομάδας.

Σε αυτή βρίσκονταν το όνομα της Εμμανουηλίδου η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, μαζί με αυτά των Διώτη, Τοτσίδου, Κελεσίδου και Τσβετάνοβα. Την ίδια ώρα συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν από τις βασικές έχει μόνο η Διώτη και οι μικρότερες Κουτσιούκη, Πολίτη και Πασσιά.

Το τι θα γίνει με την ομάδα της Νάξου θα το δούμε από την ερχόμενη εβδομάδα όταν και αναμένεται να μπει μπροστά ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν. Πάντως, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Πανναξιακός έχει δηλώσει κανονικά συμμετοχή στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ