ΒΟΛΕΪ

Απέκτησε και την Τέζα η ΑΕΚ

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Αρετή Τέζα υπέγραψε και εκείνη το συμβόλαιο της με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ και θα είναι η βασική πασαδόρος των κιτρινόμαυρων για τη νέα σεζόν.

Η ενίσχυση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ συνεχίζεται. Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν τη τέταρτη μεταγραφική τους κίνηση μετά τις Χρήστου, Γιοβάνη και Καββαδία. Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Αρετή Τέζα πέρασε και υπέγραψε το συμβόλαιο της και θα είναι η βασική πασαδόρος των κιτρινόμαυρων για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: ''Η διοίκηση του Α.Σ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αρετή Τέζα. Η έμπειρη πασαδόρος έρχεται για να ενισχύσει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η Τέζα είναι γεννημένη στις 3/4/1980 και έχει ύψος 1.76.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης στον Γ.Σ. Πετρούπολης, στον οποίο υπέγραψε και το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο. Στην ομάδα της Πετρούπολης παρέμεινε μέχρι το 2000, οπότε μεταπήδησε στον Φ.Ο. Βριλησσίων όπου παρέμεινε για τα επόμενα πέντε χρόνια, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας της περιόδου 2003-04 και δύο Κύπελλα Ελλάδας το 2003 και το 2004.

Το 2005 μετεγγράφη στον Πανελλήνιο Γ.Σ., στον οποίο παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Από το 2009 και μέχρι το 2012, η Τέζα αγωνίστηκε στις ομάδες «Γ.Σ. Κερατέας» (2009-10) και «Α.Ο. Τράχωνες Αλίμου» (2010-12). Από το 2012 έως και το 2017 ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού. Την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της Άρτεμις Κορυδαλλού.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ