ΒΟΛΕΪ

Απέκτησε και τη Νομικού ο Ολυμπιακός

Απέκτησε και τη Νομικού ο Ολυμπιακός

Η Μαρία Νομικού θα είναι η παίκτρια που θα αντικαταστήσει τη Ζένια Τσίμα στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Το ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού οδεύει προς την ολοκλήρωση του. Ένα από τα βασικά κομμάτια που είχαν μείνει ως ερωτηματικό ήταν η θέση πίσω από τις δύο ξένες ακραίες.

Οι υποψήφιες για αυτή τη θέση ήταν τρεις, με τον Ολυμπιακό να κάνει προτάσεις στις Μερτέκη, Νομικού και Τοτσίδου.

Τελικά, οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με την Μαρία Νομικού οι οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Νομικού τόνισε τα εξής: "Γνωρίζουμε όλοι, την οργάνωση που έχει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια χάρη στην οποία έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Άξια έχει φτάσει στο σημείο αυτό και κατακτάει όλους τους εγχώριους τίτλους. Πιστεύω με την έλευση μου στην ομάδα να δώσω και εγώ ότι μπορώ για να καταφέρουμε τη νέα χρονιά να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα, να έχουμε ξανά μια τόσο καλή παρουσία στην Ευρώπη και γιατί να μην κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο!

Η προσαρμογή σε μια νέα ομάδα δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά με δεδομένο ότι γνωρίζω τις περισσότερες αθλήτριες από την Εθνική ομάδα εδώ και χρόνια, δεν θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Όσον αφορά την συνεργασία μου με τον κ. Κοβάτσεβιτς θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του και να ενταχθώ στην ομάδα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Νομικού. Η διεθνής Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια (ημερομηνία γέννησης, 30 Μαρτίου 1993, ύψος 1.90μ.) αγωνίζεται ως διαγώνια/ακραία και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ