ΒΟΛΕΪ

Αντίπαλος της Εθνικής ο Πιάτσα

Αντίπαλος της Εθνικής ο Πιάτσα

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα συμφώνησε σε όλα με την Ομοσπονδία του βόλεϊ του Κατάρ και θα αναλάβει την καθοδήγηση της Εθνικής ομάδας κάτι που θα τον φέρει κόντρα στην Ελλάδα.

Προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ του Κατάρ είναι πλέον ο Ρομπέρτο Πιάτσα. Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας του Κατάρ.

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή παρουσιάστηκε επίσημα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: "Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω παρακολουθήσει αγώνες του Κατάρ, κόντρα στην Αυστραλία την Κίνα και την Ινδία, αλλά και του πρωταθλήματος και μπορώ να πω ότι το επίπεδο των αθλητών είναι καλό και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ξέρω ότι ο Σιτσέλο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην εθνική ομάδα. Θέλω να συνεχίσω και εγώ αυτή την σκληρή δουλειά. Ο βασικό μας στόχος είναι να παραμείνουμε στο υψηλό επίπεδο που είμαστε".

Φυσικά, το γεγονός ότι ο Πιάτσα συμφώνησε με την Εθνική ομάδα του Κατάρ δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός προπονητής θα συνεχίσει την εξαιρετική του δουλειά στου Ρέντη αφού πριν συμφωνήσει με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας είχε έρθει σε σχετική συνεννόηση με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Μάλιστα, ο Πιάτσα μετά από αυτή την εξέλιξη το ερχόμενο καλοκαίρι θα τεθεί αντιμέτωπος με ορισμένους από τους νυν παίκτες του αφού το Κατάρ θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας στο δεύτερο γκρουπ που θα διεξαχθεί στη χώρα μας το διάστημα 24-26 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ