ΒΟΛΕΪ

Ανταγωνιστικός για δύο σετ ο ΠΑΟΚ, ήττα με 3-1 από την Τουρ

Ανταγωνιστικός για δύο σετ ο ΠΑΟΚ, ήττα με 3-1 από την Τουρ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός στα δύο πρώτα σετ, όμως γνώρισε την ήττα με 3-1 σετ από την Τουρ στη Γαλλία, στην αναμέτρηση για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η οποία ήταν η παρθενική του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με τον ενθουσιασμό του πρωτάρη στον θεσμό και την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει, ο ΠΑΟΚ κοίταξε κατάματα στα δύο πρώτα σετ του αγώνα την σαφώς ανώτερη Τουρ, εκτός έδρας, στη Γαλλία, ωστόσο δεν άντεξε στο τρίτο και στο τέταρτο σετ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.

Ξεκίνησε έτσι με ήττα τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Champions League, μη καταφέρνοντας να συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα τον πρώτο του αγώνα στην ιστορία του στον θεσμό. Χιμένες και Σεπέδα ήταν εξαιρετικοί και γενικότερα ο "Δικέφαλος" άφησε θετικές εντυπώσεις στο πρώτο του ματς στη διοργάνωση, απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Το ματς:

Ο ΠΑΟΚ έχασε στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ με 25-20, καθώς διατηρούνταν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια, παίρνοντας ενίοτε και το προβάδισμα. Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και επιβραβεύτηκε, φτάνοντας στο 21-25 και ισοφαρίζοντας έτσι το παιχνίδι σε 1-1 σετ. Ωστόσο, η Τουρ επιβεβαίωσε στη συνέχεια την ανωτερότητά της, "πατώντας γκάζι" στο τρίτο σετ και παίρνοντας μεγάλη διαφορά, ακόμη και άνω των 10 πόντων.

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια για το comeback όσο οι Γάλλοι δεν τελείωναν το σετ, όμως όλα είχαν κριθεί από νωρίς. Το τελικό 25-17 με το καλό σερί στο φινάλε έδωσε ψυχολογία στους "ασπρόμαυρους". Στο τέταρτο σετ η Τουρ θέλησε να "καθαρίσει" την υπόθεση νίκη και παρότι η ομάδα του Ζελιάσκοφ ξεκίνησε δυναμικά, το κατάφερε. Πήρε γρήγορα προβάδισμα με διαφορά ασφαλείας και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Τρεντίνο του Τζούριτς στο "Παλατάκι".

Τα σετ: 25-20, 21-25, 25-17 25-16

Τουρ (Μότα Παες): Ενό (λ 78% υπ, 56% άριστες υποδοχές), Όλσεν, Στρούγκαρ, Κονέτσνι 15, Ζούιντμπεργκ, Τσούπκοβιτς 14, Γουάιτ 11, Ζαουμέλ 3, Κολίν 8, Μπαρτός 1, Σμίθ 13, Γκαρντιέν

ΠΑΟΚ (Νικολάι Ζελιάσκοφ): Χιμένεζ 8, Παντακίδης 7, Γκαράς (λ 48% υπ, 26% άριστες υποδοχές), Ντίνας, Τερζής 1, Κουρνέτας 1, Σαμπανάι, Σεπέντα 16, Γκεοργκίεφ 11, Εφραιμίδης 7, Καρασαββίδης, Πέτρογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ