ΒΟΛΕΪ

Ανδρέου: "Εγώ θα άλλαζα νωρίτερα τον Καλμαζίδη"

Ανδρέου: "Εγώ θα άλλαζα νωρίτερα τον Καλμαζίδη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, μίλησε για την απόλυση του Γιάννη Καλμαζίδη τονίζοντας ότι εκείνος θα έκανε την αλλαγή νωρίτερα.

Στον Arena fm 89,4 μίλησε ο Γιώργος Ανδρέου με αφορμή την απόλυση του Γιάννη Καλμαζίδη. Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ τόνισε ότι εκείνος θα προχωρούσε νωρίτερα στη συγκεκριμένη αλλαγή, ενώ αναφέρθηκε και στις επιλογές που έγιναν.

Κάτι τέτοιο δεν φαντάζει περίεργο αφού κατά την παρουσία του στην προεδρία του τμήματος βόλεϊ ο ΠΑΟΚ είχε αλλάξει πέντε προπονητές σε 78 ημέρες! Παράλληλα, ο κ. Ανδρέου μίλησε και για τις επιλογές του καλοκαιριού στην ομάδα και αναφέρθηκε στην απομάκρυνση των Σεπέδα και Χιμένες.

Μεταξύ άλλων τόνισε: "Η ομάδα παρουσίαζε κόπωση και δεν έδινε την ελπίδα ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Θέλαμε και το λιγκ καπ και το κύπελλο αλλά αποτύχαμε. Έγινε και το φάιναλ φορ στη Θεσσαλονίκη και το θέλαμε πολύ.

Ο κύριος Καλμαζίδης είναι ένας καλός προπονητής, Λάθη κάνουν όλοι στις επιλογές. Φέτος είναι πολύ μεγάλος μέσος όρος στην ηλικία και τα πρώτα κρούσματα φάνηκαν με τον τραυματισμό του Γκόμεζ αλλά και την παρουσία του Ντάντε που δεν είναι αυτός που ήταν κάποτε

Έχει χάσει 4 ματς η ομάδα φέτος με κατεβασμένα χέρια από τον Ολυμπιακό και από τον Παναθηναϊκό. Χρειαζόταν ένα σοκ και αυτό αποφάσισε η διοίκηση. Όσον αφορά στο τάιμινγκ; Ο κύριος Καλμαζίδης έκανε λάθη στο χτίσιμο της ομάδας. Το ένα λάθος ήταν η απομάκρυνση του Χιμένεθ. Δεν νομίζω ότι θα ξαναέρθει στην Ελλάδα. Ο προπονητής έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό της ομάδας. Δεν ήθελε τον Χιμένεθ ο κύριος Καλμαζίδης.

Τις ομάδες τις κάνουν οι παράγοντες και οι διοικήσεις. Όπως πρόπερσι που πήραμε το πρωτάθλημα όταν κάναμε το Γενάρη κάποιες παρεμβάσεις γιατί ήμασταν στην τέταρτη θέση, πήραμε τον Χιμένεθ.

Ξέρουμε τι έχει γίνει με τον Σεπέδα όμως ο ΠΑΟΚ ήθελε να κρατήσει τον παίκτη πριν το συμβάν. Αποδείχθηκε ότι με Χιμένεθ και Σεπέδα φτάσαμε πολύ ψηλά. Αν ο Ζελιάσκοφ δεν είχε επιμείνει σε κάποιες θέσεις θα είχε παραμείνει έτσι όπως ήταν η ομάδα. Αυτή η ομάδα ήταν καλύτερη από τη φετινή.

Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ πιο καλά προετοιμασμένος, γιατί βλέπω και έλλειψη φυσικής κατάσταση, κάποιοι δεν μπορούνε να πηδήξουν, θα μπορούσε να παλέψει τον Ολυμπιακό. Αν ήμουν εγώ πρόεδρος θα την είχα κάνει πιο νωρίς την αλλαγή προπονητή, να έχει χρόνο ο νέος να δουλέψει με την ομάδα. Πριν το κύπελλο.

Βλέπουμε ότι κάποιοι αθλητές ότι δεν μπορούν όπως ο Ντάντε. Ο Πέτκοβιτς έχει παίξει πολλά χρόνια με την Εθνική Σερβίας. Εδώ πρέπει να δουν μεταξύ τους τι γίνεται. Παραμένει ένας μεγάλος πασαδόρος. Πρέπει να δούνε τη σχέση παίκτη προπονητή και είναι θέμα διαχείρισης."

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ