ΒΟΛΕΪ

Ανδρεάδης: "Πήραμε το πρωτάθλημα επειδή μας υποτίμησε ο Ολυμπιακός"

VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στου Ρέντη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχασε τον τίτλο επειδή υποτίμησε τον "Δικέφαλο". (AUDIO)

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στου Ρέντη, επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού, έκανε break στο break και πανηγύρισε την κατάκτηση του 3ου σερί πρωταθλήματος.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο κεντρικός του "Δικεφάλου", Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Γιάννη Λαμπίρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Είναι το 4ο πρωτάθλημα που κατακτώ στην καριέρα μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε, τραυματισμούς, αλλαγή προπονητών, κακή απόδοση, αντιστρέψαμε το κλίμα, γίναμε μια δυνατή και δεμένοι ομάδα και φτάσαμε στον τελικό και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη.

Παρόλο που δεν είχαμε μαζί μας τον βασικό μας διαγώνιο τον Στάροβιτς, παίξαμε όλοι καλά και αναπληρώσαμε το κενό του. Ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι θα χάναμε, επειδή δεν είχαμε τον Στάροβιτς. Ήρθαμε όμως αποφασισμένοι για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ αποτελείται από παίκτες μεγάλου βεληνεκούς. Αποδείξαμε ότι δεν πρέπει να μας υποτιμάει κανένας. Πιστεύω ότι πήραμε το πρωτάθλημα, επειδή μας υποτίμησε ο Ολυμπιακός και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε".

Για τον Ντάντε: "Τον έχω πετύχει και τις καλές εποχές, στον Παναθηναϊκό. Παρόλο που δεν ξεκίνησε πολύ δυνατά, στους τελικούς ήταν αψεγάδιαστος. Βοήθησε πολύ την ομάδα με την εμπειρία του".

Για τον Ελγκέτα: "Ήρθε και άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας. Παίξαμε πιο ελεύθερα. Έχει και αυτός μερίδιο στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Καλμαζίδης δούλεψε καλά την ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους γυμναστές και τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας. Αφιερώνουμε και σε αυτούς τον τίτλο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ