ΒΟΛΕΪ

Αναβολή και στο πρωτάθλημα

Αναβολή και στο πρωτάθλημα
INTIME SPORTS

Για τις 18 Οκτωβρίου μετατέθηκε το πρώτο σερβίς στη Volleyleague. Μια εβδομάδα αργότερα (10/10) θα ξεκινήσει και το League Cup "Νίκος Σαμαράς".

Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Volleyleague. Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πως αναβάλλονται κατά μια εβδομάδα η έναρξη του League Cup "Νίκος Σαμαράς" και του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν μεταγραφές μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου. Στις 18 του μήνα θα γίνει το πρώτο σερβίς στη Volleyleague αντί για τις 11 που ήταν προγραμματισμένο να γίνει.

Έτσι, ο Άρης και η Μεντ έχουν πλέον περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για να εξασφαλίσουν άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ κερδίζεται πολύτιμος χρόνος για να γεφυρωθεί το χάσμα με τους διαιτητές.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

" Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π., η έναρξη των διοργανώσεων του League Cup "Νίκος Σαμαράς" 2014-15 και Πρωταθλήματος Volleyleague 2014-2015 αναβάλονται κατά μια εβδομάδα. Eιδικότερα οι ημερομηνίες διαμορφώνονται ως εξής:

Έναρξη League Cup "Νίκος Σαμαράς" A΄ φαση: 10-11-12/10/2014

Έναρξη Πρωταθλήματος Volleyleague 2014-2015: 18/10/2014.

Ως εκ τούτου μετατοπίζεται και η ημερομηνία της λήξης της μεταγραφικής περιόδου για τις 8 Οκτωβρίου 2014, όπως ορίζεται στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Volleyleague (10 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος)".

Eν τω μεταξύ η ΕΟΠΕ ανέβαλε όλους τους αγώνες που είχαν προγραμματιστεί από την 1η έως την 6η Οκτωβρίου, ακολουθώντας την απόφαση Αδριανού.

" Στην ΕΟΠΕ κοινοποιήθηκε σήμερα η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού με την οποία: "Αναβάλλονται οι αγώνες όλων των εθνικών και τοπικών διοργανώσεων, όλων των ηλικιακών κατηγοριών που επρόκειτο να διεξαχθούν κατά το διάστημα από 01/10 έως 06/10/2014".

Κατόπιν αυτού αναβάλλονται όλοι οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ Ανδρών – Γυναικών καθώς και οι αγώνες όλων των Αναπτυξιακών πρωταθλημάτων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ η ΕΣΑΠ έχει ήδη ανακοινώσει την αναβολή των αγώνων του League Cup.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη παρακαλούνται οι Ενώσεις να επιμεληθούν για τον εκ νέου ορισμό των αναβληθέντων αγώνων
".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ