ΒΟΛΕΪ

Αναβολή εκδίκασης επ' αόριστον για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Σύνδεσμος Ολυμπιακού, Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Η Αθλιτική Δικαστής της ΕΟΠΕ ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης για τα επεισόδια των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Καλλιθέα.

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στην κλήση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για απολογία για τα επεισόδια των οπαδών τους στην Καλλιθέα. Η Αθλιτική Δικαστής της ΕΟΠΕ ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης επισημαίνοντας ότι θα κληθούν εκ νέου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 21/03/2018 αποφάσισε τα παρακάτω:

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 531 προς το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 532 προς το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου.

Σχετικώς με την κλήσεις σε απολογία υπ.αριθμ. 533 και 535 προς το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ ως προς την πρώτη επιβάλλει στο σωματείο χρηματικό πρόστιμο ύψους 100€ και ως προς την δεύτερη επιβάλλει στο σωματείο πειθαρχική ποινή έγγραφης επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100€.

Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 534 προς το σωματείο ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 και την αθλήτριά του ΖΙΩΓΑ Φερονίκη:

1. Επιβάλλει στο σωματείο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης.

2. Επιβάλλει στην αθλήτρια του σωματείου ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 ΖΙΩΓΑ Φερονίκη την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού της για μια αγωνιστική ημέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ