ΒΟΛΕΪ

Ανατροπή και πρόκριση στο κύπελλο για Παναθηναϊκό

Ανατροπή και πρόκριση στο κύπελλο για Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ανατροπή και πρόκριση για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Κηφισιά για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Άνετη πρόκριση για Εθνικό και Ηρακλή.

Μετά από συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε με 22-20 στο τάι μπρέικ ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κηφισιά με 3-2 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Παμβοχαϊκός - Εθνικός Πειραιώς.

Η Κηφισιά προηγήθηκε 2-0 σετ και 24-23 στο 3ο σετ αλλά και 14-12 στο τάι μπρέικ αλλά ο Παναθηναϊκός με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμερικανο Τζόνσον κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 22-20 ύστερα από πλασέ του Τζόνσον και άσσο του Μπατατζίμ. Να σημειωθεί πως για τρίτη συνεχή χρονιά οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο κύπελλο. Τις δύο προηγούμενες η Κηφισιά είχε προκριθεί με νίκες 3-2 σετ. Επίσης η νίκη του Παναθηναϊκού έρχεται μόλις τρεις ημέρες μετά τη νίκη της Κηφισιάς με 3-2 σετ στο Μετς για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μεγάλη εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό έκανε ο Αμερικανός Τζόνσον ο οποίος έδειξε πως είναι ο παίκτης που μπορεί να βοηθήσει το τριφύλλι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι πανηγύρισαν νίκη για πρώτη φορά μετά τις 25 Νοεμβρίου οπότε πάλι στο Μετς νίκησαν 3-0 την Παναχαϊκή για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σπουδαίο παιχνίδι έκανε και ο Σιλμπερνάγκελ αλλά και ο Δρογκάρης μετά τα μισά του 3ου σετ. Η Κηφισιά παρότι κράτησε στα χέρια της τη νίκη στο 3ο σετ δεν κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο ξεκίνημα του με τις δύο ομάδες να είναι μαζί μέχρι το 16-16. Τα σερβίς του Σονάρι και μπλοκ του Παπαγγελόπουλου στον Τζόνσον έδωσαν προβάδισμα 21-17 για την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι με άσο του Τζόνσον μείωσαν 22-20 αλλά η Κηφισιά με μπλοκ από τους Χεπμπορν και Νικολάκη κατέκτησε το σετ με 25-21.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο σετ και με δύο συνεχόμενους άσους του Καρντόζο προηγήθηκε 5-2. Με το +3 (8-5) υπέρ των γηπεδούχων οι δύο ομάδες πήγαν στους πάγκους για το 1ο τεχνικό τάιμ άουτ, ενώ με δύο άσους από τον Μπατατζίμ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 10-5. Η Κηφισιά πίεσε στο σερβίς. Οι πράσινοι είχαν προβάδισμα +4 μέχρι και το 19-15 και εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω. Με τον Σόουζα στο σερβίς και τρεις πόντους του Σονάρι (επίθεση και δύο μπλοκ) η Κηφισιά μείωσε 19-18, ισοφάρισε με το λάθος του Γκούζντα 19-19 και προσπέρασε 20-19 με πλασέ του Χαντ και συνολικό σερί 5-0. Ο Παπαγγελόπουλος και το άουτ του Τζόνσον έδωσαν προβάδισμα 23-20 για την Κηφισιά η οποία τελείωσε το σετ 25-23 με πρώτο χρόνο Παπαγγελόπουλου.

Μεγάλη μάχη έγινε στο 3ο σετ με την Κηφισιά να ξεκινάει καλά και με προβάδισμα ένα – δύο πόντων μέχρι το 22-20. Με επίθεση του Καρντόσο και το μπλοκ του Πανταλέοντα ήρθε η ισοφάριση 22-22 αλλά η Κηφισιά με το λάθος του Τζόνσον που ακούμπησε φιλέ έφτασε σε ματς μπολ. Ο Καρντόσο ισοφάρισε 24-24 και στη συνέχεια με άσσο έκανε το 25-24 κάνοντας την ομάδα του να πιστέψει στην ανατροπή. Ο Βραζιλιάνος ακραίος έχασε το σερβίς (25-25) αλλά από εκεί και πέρα φάνηκε το άστρο του Τζόνσον που με δύο μπλοκ άουτ έκανε το 27-25 και το 1-2 σετ.

Με καλύτερη ψυχολογία και τον Τζόνσον να αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι μετά το 12-12 του 4ου σετ. Με σερί 4-0 ύστερα από τρία λάθη του Χαντ και επίθεση του Τζόνσον ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 16-12. Οι πράσινοι με καλύτερη ψυχολογία και τον έλεγχο στο φιλέ πήρε το σετ 25-16 και ισοφάρισαν 2-2.

Μεγάλη μάχη έγινε στο τάι μπρέικ με την Κηφισιά να έχει προβάδισμα 7-5 αλλά τον Παναθηναϊκό να απαντάει με σερί 3-0 από επίθεση του Τζόνσον και μπλοκ του Σιλμπερνάγκελ. Ακολούθησε μάχη πόντο πόντο και στο 12-12 ο Βόιτσικ με επίθεση και η άουτ επίθεση του Μπατατζίμ έφεραν την Κηφισιά πάλι σε ματς μπολ. Ο Καρντόσο μείωσε 14-13 και ο Χαντ κάρφωσε άουτ απόφαση που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Το σκορ έγινε 14-14, ο Παναθηναϊκός μετά από μπλοκ Σιλμπερνάγκελ έκανε το 15-14 που πέρασε ανεκμετάλευτο. Με άσσο του Σιλμπερνάγκελ ο Παναθηναϊκός βγήκε πάλι μπροστά στο 19-18 και στο 20-19. Ο Χαντ ισοφάρισε 20-20 και ο Τζόνσον με πλασέ και ο άσσος του Μπατατζίμ τελείωσαν τον αγώνα με τους πράσινους να πανηγυρίζουν για πρώτη φορά μέσα στο 2018!

O Eθνικός Πειραιά νίκησε τον Παμβοχαϊκό

Την πρώτη του πρόκριση σε προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει ο Εθνικός Πειραιά καθώς νίκησε στο Βραχάτι τον Παμβοχαϊκό με 3-1 σετ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σπυριούνη που σημείωσε 22 πόντους. Όπως και στον Α' γύρο του πρωταθλήματος έτσι και στο κύπελλο, η ομάδα του Σάκη Ψάρρα νίκησε τον Παμβοχαϊκό στην έδρα του και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο 1ο σετ με τον Εθνικό να δείχνει τις διαθέσεις του από την αρχή. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα έπαιζε ελεύθερα και με τους Σπυριούνη, Σέιφερτ να κάνουν έντονη την παρουσία τους ο Εθνικός είχε πάντα το προβάδισμα με έναν ή δύο πόντους (14-12, 17-15). Με δύο ωραίες κόντρα επιθέσεις από Μακ Γουίλιαμ και Νάιτ ο Εθνικός ξέφυγε 20-17 αλλά το σερβίς του Γκλαντσόουν έδωσε απαντήσεις και με μίνι σερί 3-0 ο Παμβοχαϊκός ισοφάρισε 20-20. Ο Νάιτ έβαλε τον Εθνικό μπροστά 23-22 αλλά το λάθος του Σπυριούνη και ο πόντος του Γκάντστόουν έφερε τον Παμβοχαϊκό σε σετ μπολ 24-23. Ο Μπάσης ισοφάρισε, ο Σπυριούνης κάρφωσε άουτ (25-24) αλλά ο Μακ Γουίλιαμ ισοφάρισε 25-25 για τον Εθνικό. Το λάθος του Αμπανόζ και ο άσσος του Μουνίθ τελείωσε το σετ 27-25 για τον Παμβοχαϊκό.

Από το 2ο σετ ο Εθνικός ανέβασε κι άλλο την απόδοση του με τον Σπυριούνη να επιβάλεται πλήρως. Με επιθέσεις του ο Εθνικός προηγήθηκε 5-2 και από τότε ο Εθνικός δεν έχασε το προβάδισμα. Ο Παμβοχαϊκός μετά από κόπο ισοφάρισε 20-20 αλλά ο Εθνικός με λιγότερα λάθη και βελτιωμένη υποδοχή, άσσο του Νάιτ και επίθεση του Σπυριούνη ξέφυγε 22-20 και πήρε το σετ 25-23 με τον Νάιτ.

Το 3ο σετ ήταν μονόλογος του Σπυριούνη. Με επίθεση έκανε το 7-6 και πήγε και στο σερβίς και με φοβερό ρυθμό διέλυσε την υποδοχή του Παμβοχαϊκού. Ο Μακ Γουίλιαμ τελείωνε τις κόντρες και με συνολικό σερί 7-0 ο Εθνικός προηγήθηκε 13-6. Η διαφορά κρατήθηκε μέχρι το τέλος και με δύο επιθέσεις του Μακ Γουίλιαμ το σετ έκλεισε 25-16 και 1-2.

Καθοριστικό ήταν το 4ο σετ όπου ο Παμβοχαϊκός ξεκίνησε με προβάδισμα 9-6 ύστερα από σερί 3-0 του Παλέντζα. Ο Εθνικός απάντησε με το σερβίς του Μακ Γουίλαμ όχι μόνο ισοφάρισε 11-11 αλλά και με τις επιθέσεις Σέιφερτ και Νάιτ έκανε συνολικό σερί 5-0 και προηγήθηκε 14-11. Ο Εθνικός κράτησε το πολύτιμο +3 μέχρι το 20-17 κι εκεί ήταν η σειρά των Σέιφερτ, Νάιτ και ο Αμπανόζ στο σερβίς να δώσουν την χαριστική βολή στον Παμβοχαϊκό και με σερί 5-0 έκαναν το 25-17 και πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά.

Με Τσολάκο ο Ηρακλής Χαλκίδας

Ο Ηρακλής Χαλκίδας παρότι βρέθηκε να χάνει 1-0 σετ από τη μαχητική Ολυμπιάδα στην Πάτρα νίκησε με 3-1 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με νοκ άουτ αγώνα στο "Μελίνα Μερκούρη". Ο Ηρακλής προηγήθηκε 23-21 στο 1ο σετ αλλά το σερβίς του Ντονά και το σερί των Γεωργάτου, Φιλίποφ, Ράπτη έφεραν σερί 4-0 για την Ολυμπιάδα που έκανε το 25-23.

Πρώτος σκόρερ του Ηρακλή ήταν ο Τσολάκος που αγωνίστηκε διαγώνιος στη θέση του Γκόμεζ ενώ ο Πεντράο ήταν και πάλι εντυπωσιακός με 17 πόντους. Ο Σπύρος Γκολίτσης έδωσε χρόνο σε όλα τα νέα παιδιά της ομάδας του όπως στον Οδυσσέα Αδάμ και Νίκο Δεληπρίμη ενώ μετά το 2ο σετ ο πατρινός Μακρυγιάννης πήρε τη θέση του Χαραλαμπίδη. Οι Γκόμεζ, Μότα έμειναν στη Χαλκίδα και ο Γκελίνσκι δεν αγωνίστηκε και βασικός πασαδόρος ήταν ο Αδάμ.

Ο Αντώνης Φιλίππου με 26 πόντους και ο Αλέξανδρος Ράπτης με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Ολυμπιάδας που σημειωτέον αγωνίζεται στην Α2 ανδρών.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο 1ο σετ με την Ολυμπιάδα να αντιστέκεται και να κοντράρει στα ίσια τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής προηγήθηκε 6-3 αλλά η Ολυμπιάδα κατάφερε να κάνει ανατροπή με το σερβίς του Ντονά. Με σερί 5-0 η Ολυμπιάδα προσπέρασε 8-6. Οι Δελιπρίμης, Κολτσιάκης ισοφάρισαν 9-9 και από εκεί και πέρα έγινε πάλι μάχη πόντο πόντο Οι δύο μονομάχοι έφτασαν στο 21-21 αλλά το χαμένο σερβίς από την Ολυμπιάδα και η επίθεση του Πεντράο έκαναν το 23-21 για τον Ηρακλή. Ο Πεντράο έχασε το σερβίς, ο Φιλίππου ισοφάρισε 23-23 και με τον Ντονά στο σερβίς χάλασε η υποδοχή του Ηρακλή κι έτσι ο Γεωργάτος και ο Ράπτης έκαναν το 25-23 και το 1-0 σετ.

Στο 2ο σετ ο Ηρακλής είχε μικρό προβάδισμα στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (8-6) αλλά το σερβίς του Οδυσσέα Αδάμ έφερε σερί 5-0 και ο Ηρακλής ξέφυγε 13-6. Η διαφορά αυξήθηκε περισσότερο και ο Ηρακλής πήρε άνετα το 2ο σετ 25-14 για το 1-1 σετ.

Η Ολυμπιάδα αντιστάθηκε και στη συνέχεια με τον Ηρακλή να πατάει γκάζι μετά το 10-10 του 3ου σετ. Με τον Πεντράο να κάνει άσσο και δύο μπλοκ ο Ηρακλής ξέφυγε 14-10 και αργότερα με 23-16 από την επίθεση του Δελιπρίμη. Όμως και η Ολυμπιάδα μπήκε στον αγώνα. Με ρεσιτάλ του Φιλίππου που πήρε τρεις συνεχόμενους άσσους και τρεις πόντους από επίθεση η Ολυμπιάδα έκανε σερί 7-0 ισοφαρίζοντας 23-23. Τελικά ο Τσολάκος και ο Δελιπρίμης με επιθέσεις έκαναν το 25-23 και το 2-1 για τον Ηρακλή.

Ίδιο με το 3ο σετ ήταν και το 4ο σετ. Μέχρι το 10-10 υπήρχε ισορροπία στον αγώνα αλλά με δύο άσσους του Κολτσιάκη και επιθέσεις του Πεντράο έγινε το 14-10. Η Ολυμπιάδα ισοφάρισε 19-19 με Ράπτη, Ντονά και μπλοκ Θεοδωράκη αλλά ο Ηρακλής με τον Πεντράο πήρε δύο πόντους διαφορά (22-20). Η Ολυμπιάδα ακολουθούσε στο σκορ με τον Ντονά αλλά στο 24-23 ο Τσολάκος τελείωσε τον αγώνα.

Εύκολα ο Ηρακλής τη ΧΑΝΘ

Ο Ηρακλής πέρασε το εμπόδιο της συμπολίτισσας ΧΑΝΘ, νικώντας με 3-0 εκτός έδρας. Με το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ - Φοίνικας Σύρου (8/2, 19.00) στα προημιτελικά η ομάδα του Γιάννη Ορφανού.

Ο "γηραιός" επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί απέναντι σε μια ομάδα της Α2 ανδρών που έχει μπροστά της τα πλέι οφ ανόδου. Ο Γιάννης Ορφανός χρησιμοποίησε όλα τα όπλα του για να πάρει την πρόκριση και ο Ηρακλής να βρεθεί πιο κοντά στο Final 4 της Γλυφάδας.

Η Νίκη Αιγινίου νίκησε τον Νέστωρα

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία, η Νίκη Αιγινίου επιστρέφει σε προημιτελική φάση Κυπέλλου Ανδρών. Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη νίκησε με 3-0 σετ τον Νέστορα στο κλειστό του Βότση και στην οκτάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.

Ο Νέστορας, αν και αγωνίζεται στην Α2, στα δύο πρώτα σετ δυσκόλεψε το Αιγίνιο και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Πλέον, η ομάδα του Τάσου Παπαδόπουλου στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ του Β2 ομίλου.

Ο Θανάσης Στράντζαλης, μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στις απαιτήσεις του αγώνα. Η Νίκη Αιγινίου στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα σκεφτεί τον ΠΑΟΚ, που θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΑ

Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς 3-2

Τα σετ: 3-2 (21-25, 23-25, 27-25, 25-16, 22-20) σε 130'

*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 11 άσσους, 60 επιθέσεις, 9 μπλοκ και 38 λάθη αντιπάλων και της Κηφισιάς προήλθαν από 4 άσσους, 66 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 33 λάθη αντιπάλων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Τζόνσον 21 (18/32 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Σιλμπερνάνγκελ 15 (10/15 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Δρογκάρης 5 (4/6 επ., 1 άσσος), Καρντόσο 19 (16/30 επ., 3 άσσοι, 45% υπ. - 27% άριστες), Μπατατζίμ 10 (7/17 επ., 3 άσσοι, 60% υπ. - 44% άριστες), Πανταλέων 10 (5/8 επ., 5 μπλοκ) / Γκούζντα (λ, 45% υπ. - 27% άριστες), Μπέλος, Ανδρεόπουλος

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης 5 (2/4 επ., 3 μπλοκ), Χαντ 27 (26/57 επ., 1 μπλοκ), Ντε Σόουζα 10 (10/22 επ., 77% υπ. - 42% άριστες), Παπαγγελόπουλος 8 (6/10 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Βότσικ 16 (14/21 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 73% υπ. - 46% άριστες), Σονάρι 12 (8/16 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ) / Κάπελλας (λ, 72% υπ. - 40% άριστες), Πολυχρονιάδης (λ), Ρούσης, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Μελλές, Εφραιμίδης

Παμβοχαϊκός - Εθνικός Πειραιώς 1-3

Τα σετ: 1-3 (27-25, 23-25, 16-25, 17-25) σε 107'

*Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 8 άσσους, 37 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 32 λάθη αντιπάλων και του Εθνικού Πειραιώς 11 άσσους, 57 επιθέσεις, 13 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Ούγκο 11 (9/15 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Μοράλες, Γκλαντστόουν 10 (6/13 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Μουνίζ 10 (6/14 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 44% υπ. - 28% άριστες), Παλέντζας 12 (9/35 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Δαλακούρας 8 (7/20 επ., 1 μπλοκ, 15% υπ. - 0% άριστες) / Γκαράς (λ, 70% υπ. - 48% άριστες), Κωτσάκης (50% υπ. - 50% άριστες), Γεωργίου, Βουλκίδης

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Ψάρρας): Μακ Γουίλιαμ 15 (12/21 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 54% υπ. - 35% άριστες), Νάιτ 18 (14/26 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Σέιφερτ 14 (9/11 επ., 2 άσσοι, 3 μπλοκ), Μπάσης 4 (2/6 επ., 2 μπλοκ), Σπυριούνης 22 (16/29 επ., 3 άσσοι, 3 μπλοκ, 40% υπ. - 20% άριστες), Αμπανόζ 6 (2/3 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ) / Καρασαββίδης (λ, 57% υπ. - 38% άριστες), Βολουδάκης (λ), Τουρνάκης 2 (2/5 επ.), Δημητούλης, Ράμος

Ολυμπιάδα Πατρών - Ηρακλής Χαλκίδας 1-3

Τα σετ: 1-3 (25-23, 14-25, 23-25, 23-25) σε 101'

*Οι πόντοι της Ολυμπιάδας Πατρών προήλθαν από 5 άσσους, 49 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 23 λάθη αντιπάλων και του Ηρακλή Χαλκίδας προήλθαν από 10 άσσους, 50 επιθέσεις, 18 μπλοκ και21 λάθη αντιπάλων

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ (Δαρείος): Ντονάς 9 (8/15 επ., 1 άσσος, 63% υπ. - 42% άριστες), Φιλίππου 26 (22/43 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ), Γεωργάτος 5 (3/9 επ., 2 μπλοκ), Ράπτης 13 (11/20 επ., 2 μπλοκ, 44% υπ. - 11% άριστες), Θεοδωράκης 6 (4/4 επ., 2 μπλοκ), Βαλουχής 3 (1/2 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ) / Γεωργακόπουλος (λ, 40% υπ. - 20% άριστες), Σωκράτους, Κανελλόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Χαραλαμπίδης 4 (1/3 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Κολτσιάκης 10 (6/13 επ., 4 άσσοι, 53% υπ. - 20% άριστες), Δεληπρίμης 12 (9/24 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 45% υπ. - 10% άριστες), Αδάμ 5 (1/2 επ., 4 μπλοκ), Τσολάκος 25 (21/37 επ., 4 μπλοκ), Πεντράο 17 (9/14 επ., 3 άσσοι, 5 μπλοκ) / Τσαδήμας (λ, 64% υπ. - 21% άριστες), Μιχαλόπουλος (λ, 83% υπ. - 42% άριστες), Μακρυγιάννης 1 (μπλοκ), Αμαριανάκης 4 (3/7 επ., 1 μπλοκ, 62% υπ. - 38% άριστες)

ΑΜΣ Νέστωρ - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου 0-3

Τα σετ: 0-3 (24-26, 22-25, 18-25)

ΝΕΣΤΟΡΑΣ (Παπαδόπουλος): Δημητριάδης, Κόκκινος, Αγγελακούδης, Παπαϊακώβου, Μιχελάκης, Ναλμπάντης / Τσιράκης (λ)

ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ (Στράντζαλης): Ροντρίγκεζ, Ρεμπούτζιας, Μαυροβουνιώτης, Παπάζογλου, Στρούγκαρ, Παπαδόπουλος / Ράκοβιτς (λ), Κουτσονίκας (λ), Μήλης, Παπαλεξίου, Κιοσσές, Γκορίδης

ΧΑΝΘ - Ηρακλής Πετ. 2015 0-3

Τα σετ: 0-3 (10-25, 20-25, 20-25) σε 56'

ΧΑΝΘ (Ζιώγας): Κουρτίδης, Γιάγκος, Τερζόγλου, Χρυσάφης, Παραδεισάνος, Τσιάρας / Παντσιος (λ), Μακράκης Σακκάς, Νικολακάκης

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤ. (Ορφανός): Φέργκιουσον, Προύσαλης, Τζιουμάκας, Σμαραγδής,Αρμενάκης, Εφραιμίδης / Μπαμπαλιούτας (λ), Μπουράκης (λ), Μούχλιας

Η ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

Τρίτη 06/02

Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ 1-3

Ολυμπιακός - Παναχαϊκή 3-0

Τετάρτη 07/02

ΑΜΣ Νέστωρ - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου 0-3

ΧΑΝΘ - Ηρακλής Πετ. 2015 0-3

Παμβοχαϊκός - Εθνικός Πειραιώς 1-3

Ολυμπιάδα Πατρών - Ηρακλής Χαλκίδας 1-3

Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς 3-2

Πέμπτη 08/02

19:00 ΑΕΚ - Φοίνικας Σύρου

Η ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Ηρακλής Πετ. - ΑΕΚ / Φοίνικας Σύρου

Εθνικός Πειραιώς - Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Ολυμπιακός - -Ηρακλής Χαλκίδας

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ