ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους γι' ακόμα δύο χρόνια με τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Challenge Cup) για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Μάλιστα, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με το αστέρι της ομάδας, Σάσκια Χίπε, η οποία είχε καταλυτική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας.

H ανακοίνωση:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός που οδήγησε την ομάδα μας στην κατάκτηση του ιστορικού treble τη φετινή σεζόν, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής:

"Ήταν μια μεγάλη… ευχαρίστηση η ανανέωση της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές. Όπως την πρώτη φορά έτσι και τη δεύτερη, η συμφωνία έγινε πολύ γρήγορα. Το ήθελα πολύ και εγώ και ο Ολυμπιακός. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που συνέβη αυτό και θα μείνω για άλλα δυο χρόνια. Ελπίζω τα αποτελέσματα να είναι τα ίδια και ίσως και λίγο καλύτερα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ