ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε η Βασιλαντωνάκη

Ανανέωσε η Βασιλαντωνάκη
[email protected]

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη θα συνεχίζει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Κονελιάνο με την ιταλική ομάδα να χαρακτηρίζει ως επένδυση τη 19χρονη διαγώνια.

Στην Ιταλία θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Η 19χρονη διαγώνια συμφώνησε να παραμείνει στην Κονελιάνο και θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα. Την επίτευξη της συμφωνίας επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η ιταλική ομάδα η οποία αποθέωσε την Βασιλαντωνάκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Μία ακόμα επιβεβαίωση για το ρόστερ της περιόδου 2015-15 για την Imoco Volley Conegliano, είναι η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Η νεαρή Ελληνίδα άφησε υποσχέσεις πέρσι μεταξύ των προπονήσεων και των λίγων συμμετοχών και απέδειξε ότι αποτελεί μια μεγάλη προοπτική.

Η νεαρή αθλήτρια, μόλις έγινε 19 ετών, με εντυπωσιακά φυσικά προσόντα (έχει ύψος 1.95), με δυνατό χέρι στην επίθεση μπορεί να χτυπήσει την μπάλα από μεγάλο ύψος. Πέρσι δούλεψε με το τεχνικό επιτελείο και κέρδισε πολλά στο τεχνικό κομμάτι. Για την επόμενη περίοδο το τεχνικό τιμ αποφάσισε να της δώσει μία θέση στο ρόστερ ως διαγώνια και να συνεχίσουν να επενδύουν στη νεαρή Ελληνίδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ