ΒΟΛΕΪ

Ανάμεσα στους ήρωες του Πειραιά ο Γκιούρδας

Ανάμεσα στους ήρωες του Πειραιά ο Γκιούρδας

Ο Μάριος Γκιούρδας ήταν ανάμεσα στους 50 ήρωες πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση της φωτιάς σε πολυκατοικία στον Πειραία που έσωσαν τις ζωές εννιά ανθρώπων ανάμεσα τους και ένα βρέφος. (VIDEO)

Το βράδυ της Τετάρτης μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κουντουριώτου 40 στον Πειραιά σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική αφού αρκετοί ένοικοι εγκλωβίστηκαν.

Η Πυροσβεστική προχώρησε στον απεγκλωβισμό συνολικά 9 ενοίκων της πολυκατοικίας από τους υπερκείμενους ορόφους, εκ των οποίων τέσσερις χρειάστηκε να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που υπέστησαν, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

Οι περίπου 50 πυροσβέστες έδωσαν μάχες για πολλές ώρες με τις φλόγες μέχρι να καταφέρουν να περιορίσουν τη φωτιά και τελικά να τη σβήσουν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Μάριος Γκιούρδας ο οποίος ανήκει στη δύναμη του πυροσβεστικού σώματος.

Ο τιμ μάνατζερ της εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών πηγαίνει κάθε ημέρα στην υπηρεσία του, εν αντιθέσει με όσα ακούγονται για άλλους αθλητές που έχουν ανάλογα προνόμια, κι όπως αποδείχτηκε είναι μάχιμος.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: @Nikos Tsilipoynidakis


Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά από CDemo83
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ