ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε την Ροντρίγκες ο Πανναξιακός

Ανακοίνωσε την Ροντρίγκες ο Πανναξιακός

Την ανακοίνωση της απόκτησης της Κουβανής διαγώνιας, Έιντι Ροντρίγκες προχώρησε ο Πανναξιακός ολοκληρώνοντας έτσι μια σπουδαία μεταγραφή. Ακολουθούν και άλλες.

Σε μία σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Πανναξιακός. Η ομάδα της Νάξου ανακοίνωσε την απόκτηση τη Έιντι Ροντρίγκες η οποία αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο σύνολο που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Ρούσης.

Η 24χρονη διαγώνια από την Κούβα είναι διεθνής με τη χώρα της και είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει ένα από τα βαριά όπλα της Α1 την επόμενη περίοδο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ολοκληρωθεί ανάμεσα τους και η επιστροφή της Κακουράτου στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στο σύλλογό μας το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Κούβας Heidy Margarita Rodriguez Lopez, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του σωματείου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η αθλήτρια, ύψους 1.87, είναι γεννημένη το 1993 και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Αυτή τη χρονική περίοδο ηγείται της εθνικής ομάδας της χώρας της στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Καλωσορίζουμε την πολύ ταλαντούχα αθλήτρια στη Νάξο και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ είναι σίγουρο ότι η αγωνιστική της παρουσία θα προσφέρει θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους Ναξιώτες αλλά και στους φίλους του βόλεϊ γενικότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ