ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Περόπουλο και κινείται δυναμικά η Κόρινθος

ΑΡΓΟΣ-Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Άργους η συνέντευξη Τύπου ενόψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παγκορασίδων που θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Άργους (21-23 Απριλίου) με την υποστήριξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, όσο και του Δήμου Άργους Μυκηνών.Στη φωτογραφία από αριστερά  ο πρόπονητής της ελληνικής ομάδας, Κώστας Γκούντας,ο ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος,ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος,ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Βαγγέλη Περόπουλος και η Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Μάγδα Τσιγκαροπούλου.(Eurokinissi Sports-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΡΓΟΣ-Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Άργους η συνέντευξη Τύπου ενόψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παγκορασίδων που θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Άργους (21-23 Απριλίου) με την υποστήριξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, όσο και του Δήμου Άργους Μυκηνών.Στη φωτογραφία από αριστερά ο πρόπονητής της ελληνικής ομάδας, Κώστας Γκούντας,ο ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος,ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος,ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Βαγγέλη Περόπουλος και η Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Μάγδα Τσιγκαροπούλου.(Eurokinissi Sports-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Κορίνθου ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βαγγέλη Περόπουλου για τη θέση του προπονητή και παράλληλα έχει ξεκινήσει τις κινήσεις για την ενίσχυσή της.

Ο σχεδιασμός της Κορίνθου για την επόμενη σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βαγγέλη Περόπουλου ο οποίος θα αναλάβει το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ήδη, πάντως έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με έμπειρες αθλήτριες από την Volley League και όχι μόνο με στόχο την δημιουργία ενός αξιόλογου ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχουν γίνει ήδη προσεγγίσεις, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις σε παίκτριες που με την εμπειρία τους μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και σε συνδυασμό με τις ταλαντούχες αθλήτριες που υπάρχουν στο ρόστερ να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

H ανακοίνωση: "O ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κορίνθιο τεχνικό κ. Bαγγέλη Περόπουλο. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους, σε μια πορεία 37 συναπτών ετών προπονητικής καριέρας, μεταξύ των οποίων o Πανελλήνιος, η Ένωση Βύρωνα και ο ΑΠΣ Τράχωνες Αλίμου, στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Πλούσιο είναι και το εκπαιδευτικό του παλμαρέ, με Διδακτορικό (Ph.D.) «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» στο Πανεπιστήμιο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ και πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα πετοσφαίριση.

Τη σεζόν 2009-10 ανέλαβε τη θέση του Team Manager των Εθνικών γυναικείων ομάδων, ενώ από το 2016 έως σήμερα βρίσκεται στο ίδιο πόστο. Ο ΑΣΠ Κόρινθος τον καλωσορίζει στην οικογένειά του και του εύχεται καλή επιτυχία!

Στις πρώτες δηλώσεις του στο korinthosvolley.gr, ο 56χρονος έμπειρος coach τόνισε: “Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω συνοδοιπόρος της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση από τον κ. Αλατζάκη, δέχτηκα να υπηρετήσω την ομάδα της Κορίνθου.

Μέσα από την 37χρονη προπονητική μου πορεία, ήταν μια συναισθηματική πρόκληση να αγωνιστώ και εγώ στον τόπο καταγωγής μου και να συμβάλω από το πόστο του προπονητή στην αγωνιστική καταξίωση της ομάδας στην Α1.

Θα είναι μια καθοριστική χρονιά για την ομάδα με την προϋπόθεση ότι φέτος ελπίζουμε όλοι ότι το πρωτάθλημα θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, οπότε και οι δυσκολίες περισσότερες.

Με την διοίκηση προσπαθούμε να οργανώσουμε το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με καταξιωμένες παίκτριες που γνωρίζουν το πρωτάθλημα της Α1 και μαζί με τις κοπέλες που απαρτίζουν το υπάρχον υλικό της ομάδας να φέρουμε επιτυχίες.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας, είναι ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα της πόλης μας.

Τέλος επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου”.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ