ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Μεμετζή η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μεμετζή η ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη της Ελένης Μεμετζή για τη θέση της προπονήτριας. Έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Φέτος, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχασε στις λεπτομέρειες το εισιτήριο για την επάνοδό της στη Volley League. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφαία κατηγορία και για αυτό το λόγο εμπιστεύτηκαν το "τιμόνι" της ομάδα στην Ελένη Μεμετζή.

Η Ελληνίδα κόουτς επιστρέφει ξανά στην ΑΕΚ αυτή τη φορά ως προπονήτρια με στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα καταφέρει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία μέσα από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι κινήσεις για το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας με τη Μελίνα Ζίγκα να ανανεώνει το συμβόλαιο της, ενώ στόχο είναι να συμβεί το ίδιο και με άλλες παίκτριες από τη φετινή ομάδα όπως η Μαρία Οικονομίδου.

Την ίδια ώρα οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει τις πρώτες τους επαφές με αθλήτριες ικανές να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα και οι οποίες έχουν σημαντική εμπειρία από τη Volley League. Με κάποιες μάλιστα από αυτές βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Ελένη Μεμετζή θα είναι η προπονήτρια που θα οδηγήσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ γυναικών στην προσπάθεια για την επιστροφή της στην Α1 την επόμενη σεζόν. Η διοίκηση του Α.Σ. ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Ελένη Μεμετζή η οποία αναλαμβάνει προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

Μετά την προσφορά της στην ΑΕΚ σαν αθλήτρια, η Μεμετζή επιστρέφει για να οδηγήσει το τμήμα βόλεϊ αυτή την φορά από τον πάγκο. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της. Η Ελένη Μεμετζή αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό βόλεϊ. Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα από την Ορεστιάδα σε ηλικία 12 ετών.

Το 1992 σε ηλικία 17 ετών έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μεταγραφή για τον Φ.Ο Βριλησσίων όπου και παρέμεινε για 14 χρόνια, πανηγυρίζοντας πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ελλάδος ενώ έφτασε στην 3η θέση στην Ευρώπη.

Το 2005 ακολούθησε το Μαρκόπουλο και στη συνέχεια Πανελλήνιος και Πανιώνιος πριν ντυθεί για πρώτη φορά στα "κιτρινόμαυρα" το 2008. Δύο χρόνια αργότερα βοήθησε την ΑΕΚ να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α1.

Ακολούθησαν ΖΑΟΝ και ΑΟ Θήρας, ομάδα στην οποία έκανε και το προπονητικό της ντεμπούτο.

Η Μεμετζή έχει πολυετή παρουσία και στην Εθνική ομάδα Γυναικών καθώς αγωνίστηκε για 12 χρόνια συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και στο Παγκόσμιο δύο χρόνια νωρίτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ