ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε και τη Γενιτσαρίδη ο ΑΟ Θήρας

Ανακοίνωσε και τη Γενιτσαρίδη ο ΑΟ Θήρας

Η ενίσχυση του ΑΟ Θήρας συνεχίζεται αφού ανακοίνωσε την απόκτηση της 23χρονης ακραίας, Μαρίας Γενιτσαρίδη η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στις ΗΠΑ.

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας. Για χάρη της ομάδας της Σαντορίνης η Μαρία Γενιτσαρίδη επαναπατρίζεται μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής της στις ΗΠΑ όπου συνδύαζε τις σπουδές της και το βόλεϊ.

Η 23χρονη ακραία αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στα άκρα στην ομάδα του Γιώργου Ρούσση η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας περιόδου, ενώ οι ανακοινώσεις αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Η Μαρία Γενιτσαρίδη τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις: "Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής μου στην Αμερική και συμμετοχής μου στο αμερικάνικο πρωτάθλημα με την ομάδα των Pitsburgh Panthers. Είμαι ευτυχής που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ομάδα της Σαντορίνης τη σεζόν 2017-18. Ο Α.Ο. Θήρας έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και οι στόχοι για τη φετινή σεζόν θα είναι ακόμα υψηλότεροι. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Σαντορίνης που με εμπιστεύθηκαν και είμαι σίγουρη πως με ομαδική προσπάθεια και συνεργασία θα φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Δ.Σ. του ΑΟ Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Γενιτσαρίδη Μαρία. Η Μαρία αγωνίζεται σαν ακραία και παραχωρήθηκε στην ομάδα μας από την Άθλεση Ηρακλείου με υποσχετική ενός έτους. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και της ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες. Ευχαριστούμε δε πολύ τον σύλλογο Άθλεση Ηρακλείου για την άψογη συνεργασία και παραχώρηση της αθλήτριας για τη σεζόν 2017-18.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ

Όνομα: Μαρία Γενιτσαρίδη

Ημερ. Γεν: 03/06/1994

Θέση: Ακραία

Ύψος: 1.85μ.

Προηγούμενες ομάδες: 2007-2012 Άθλεση Ηρακλείου, 2012-13 Ένωση Βύρωνα, 2013-17 Pitsburgh Panthers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ