ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε και Τέζα ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε και Τέζα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η Αρετή Τέζα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για ακόμα ένα χρόνο.

Η επισημοποίηση μιας δεδομένης συμφωνίας ήρθε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Όπως ήταν γνωστό η Αρετή Τέζα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και την επόμενη περίοδο στις ερυθρόλευκες και μαζί με τη Στέλλα Χριστοδούλου θα αποτελούν το δίδυμο στις πασαδόρους.

Πέρα από αυτές τις δύο ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει τις Κονόμι και Βλαχάκη, ενώ συμβόλαιο έχουν και οι Γιώτα, Λαμπρούση, Κοκκινάκη. Τέλος, αναμένονται οι ανακοινώσεις για την παραμονή της Κωνστανίδου αλλά και της απόκτησης της Εμμανουηλίδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Αρετή Τέζα. Η έμπειρη πασαδόρος θα παραμείνει στην ομάδα μας για έναν ακόμα χρόνο.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας η Αρετή Τέζα δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Είναι χαρά μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Είχα δηλώσει και πέρσι ότι ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Ελπίζω και φέτος να έχουμε ανάλογη πορεία με αυτή που είχαμε τα τρία τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ