ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε και Κωνσταντίνου ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε και Κωνσταντίνου ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή της Μανωλίνας Κωνσταντίνου για έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Οι αναμενόμενες ανακοινώσεις από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν με αυτή της παραμονής της Μανωλίνας Κωνστανίνου στην ομάδα. Η Κύπρια ακραία θα φοράει για μία ακόμη σεζόν τα ερυθρόλευκα και θα δίνει μία σίγουρη λύση στα χέρια του Κοβάτσεβιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι στον Ολυμπιακό παρέμειναν, πέρα από την Μανωλίνα Κωνσταντίνου, οι Στέλλα Χριστοδούλου, Αρέτα Κονόμι, Αρετή Τέζα, αποκτήθηκαν η Μελίνα Εμμανουηλίδου και η Κωνσταντίνα Βλαχάκη (αγωνίζονταν και πέρσι στην ομάδα, αλλά αποκτήθηκαν φέτος τα δικαιώματά της), ενώ συμβόλαιο είχαν οι Κατερίνα Γιώτα, Ειρήνη Κοκκινάκη και Τζίνα Λαμπρούση.

Πλέον, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αναζητούν μόνο τις τρεις ξένες που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν του συμβολαίου με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου η οποία θα θα παραμείνει στην ομάδα μας για έναν ακόμα χρόνο.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Μανωλίνα Κωνσταντίνου δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr) : «Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το τμήμα με στόχο να φέρουμε ξανά τα κεκτημένα,το πρωτάθλημα και το κύπελλο στο Λιμάνι. Χαίρομαι που με εμπιστεύονται ξανά από τον Ολυμπιακό και μετά το χειρουργείο από το οποίο προέρχομαι θα προετοιμαστώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εύχομαι τη νέα σεζόν να κάνουμε και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ