ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Γκονσάλες και Μελγκαρέχο ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Γκονσάλες και Μελγκαρέχο ο Παναθηναϊκός

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση τόσο του Χοσέ Λουίς Γκονσάλες όσο και του Οσνιέλ Μελγκαρέχο.

Όλους τους παίκτες έχει πλέον στη διάθεσή του ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε το απόγευμα της Πέμπτης τον Οσνιέλ Μελγκαρέχο να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα.

Ο 18χρονος Κουβανός ακραίος αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της ομάδας του Ανδρεόπουλου ο οποίος πλέον μπορεί να χτίσει την ομάδα έτσι όπως εκείνος επιθυμεί ενόψει της νέας περιόδου.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε τόσο την απόκτηση του Μελγκαρέχο όσο και εκείνη του 32χρονου Αργενιτνού διαγώνιου, Χοσέ Λουίς Γκονσάλες.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις: Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Αργεντινό José Luis González.

Ο νεοαποκτηθείς διαγώνιος γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1984 και έχει ύψος 2.06μ. Το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε με το εθνόσημο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, φτάνοντας ως την προημιτελική φάση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Τριφυλλιού, τόνισε στο paovolleyball.gr: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος ενός τόσο λαοφιλούς Συλλόγου, με τεράστια ιστορία σε όλα τα αθλήματα. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και να πρωταγωνιστήσουμε στο φετινό πρωτάθλημα, χαρίζοντας πολλές χαρές στον κόσμο της ομάδας".

Η πλούσια καριέρα του:

2002–2005 Peru Alianza Jesus Maria (Περού)

2005–2006 Argentina Sonder Rosario (Αργεντινή)

2006–2008 Argentina Misiones Voley (Αργεντινή)

2008-2009 Argentina Belgrano de Cordoba (Aργεντινή)

2009–2010 Α.Ο.Διόνυσος (Κύπρος)

2010–2011 ΑΕ Καραβά (Κύπρος)

2011–2012 Εθνικός Αλεξανδρούπολης

2012–2013 Torul Gençlerbirliği (Tουρκία)

2013 United Arab Emirates Ajman Soport Club (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

2013–2015 Poland BBTS Bielsko-Biała (Πολωνία)

2015–2016 Argentina Obras Sanitarias San Juan (Αργεντινή)

Ανακοίνωσε Γκονσάλες και Μελγκαρέχο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το διεθνή ΚουβανόΟsniel Lazaro Mergarejo Hernandez. Ο νεοπαοκτηθείς ακραίος είναι γεννημένος στις 18/12/1997 στην Κούβα και έχει ύψος 1.95μ. Kατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ήταν παίκτης της Santic Spiritus, στην Κούβα.

Αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, με την οποία το περασμένο καλοκαίρι έλαβε μέρος τόσο στο World League, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο 19χρονος αθλητής δήλωσε στο paovolleyball.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Περίμενα αυτή την ευκαιρία πολύ καιρό και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ προκειμένου να την αξιοποιήσω, προσφέροντας στην ομάδα μου και παράλληλα ανεβάζοντας το αγωνιστικό μου επίπεδο. Επίσης έχω ένα επιπλέον κίνητρο διότι αγωνίζομαι για πρώτη φορά στο εξωτερικό και ήδη νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό Α.Ο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κι εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ