ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Ερνάντες η Παναχαϊκή

Ανακοίνωσε Ερνάντες η Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Μετά το πέρασμά του από τον Άρη πριν από πέντε χρόνια ο Μέντες Ερνάντες επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη της Παναχαϊκής.

Την πρώτη της μεταγραφή ξένου αθλητή πραγματοποίησε η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας απέκτησε τον 32χρονο ακραίο Σιριάνις Μέντες Ερνάντες. Ο Κουβανός είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Άρη τη σεζόν 2010-11 και είχε υπάρξει συμπαίκτης με τον Νίκο Ρουμελιώτη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Κουβανό ακραίο Μέντες Ερνάντες (Sirianis Mendez Hernandez) που θα αποτελέσει τον πρώτο ξένο για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Ο Μέντες είναι γεννημένος στην Κουβά στις 14 Μαρτίου του 1983, έχει ύψος 1.96 και έχει χριστεί διεθνής καθώς έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κούβας από το 2001 ως το 2005.

Ο Κουβανός είναι γνώριμος και στους ελληνικούς φιλάθλους από την θητεία του στον Αρη Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-11 ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στα πρωταθλήματα Πολωνίας, Κούβα και Κατάρ.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει στα χέρια της το προσύμφωνο συνεργασίας με τον Κουβανό παίκτη ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ