ΒΟΛΕΪ

Αλεξίεφ, ο 100ος MVP του Ολυμπιακού στη Volley League

Αλεξίεφ, ο 100ος MVP του Ολυμπιακού στη Volley League

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής "MVP Βίκος Cola" της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Volley League.

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής "MVP Βίκος Cola" της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Volley League. Ο Βούλγαρος διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, γίνεται ο 100ος αθλητής του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής ή πρωταθλήματος από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός!

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι κορυφής σημείωσε 14 πόντους που προήλθαν από 12 επιθέσεις και 3 μπλοκ. Μάλιστα στην επίθεση έπιασε ποσοστό αποτελεσματικότητας 80% με 12/15 τελειωμένες επιθέσεις. Στην υποδοχή πήρε τις 30 από τις συνολικά 59 που καταγράφηκαν σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, με ποσοστό απολεσματικότητας 47% και 27%.

Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μενέν στον πρώτο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ πληροφορήθηκε την διάκριση του και δήλωσε:

"Ο τίτλος του MVP, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και του τρόπου που λειτουργούμε στους αγώνες. Χαίρομαι που στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πήραμε άλλη μια νίκη, χάρη στην οποία εξασφαλίζουμε κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μας δίνει ώθηση για να αντεπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια.

Ο τίτλος του MVP είναι μια επιπλέον επιβράβευση σε ατομικό επίπεδο που... δέχομαι με ευχαρίστηση και την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό επιτελείο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ