ΒΟΛΕΪ

"Αγκάθι" τα χρέη για τον Ηρακλή

"Αγκάθι" τα χρέη για τον Ηρακλή
COPYRIGHT:MARY SAMIOTOU

Τα χρέη του Ηρακλή προς παλιούς του παίκτες απασχολούν την ΕΣΑΠ και για αυτό η Λίγκα θα τοποθετηθεί στην ΕΕΑ. Ξεκίνησε η προετοιμασία του "γηραιού" με νέα πολλά νέα πρόσωπα.

Την πρώτη της συγκέντρωση είχε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή η οποία την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται και πάλι στην Α1. Σε αυτή φυσικά ήταν ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Πάτρας, αλλά και αρκετοί από τους παίκτες που θα στελεχώνουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Σε ό,τι αφορά τα νέα αποκτήματα στην πρώτη προπόνηση βρέθηκαν τρία από αυτά. Ο λόγος για τους Στέλιο Πιπέργια, Θάνο Παπαδημητρίου και Κάσσανδρο Στίγγα, ενώ απουσίαζε ο Δημήτρης Χατζηλιαδής με τον οποίο η συμφωνία ολοκληρώνεται.

Στην πρώτη προπόνηση ήταν και αρκετοί από τους νεαρούς αθλητές που ανέβασαν την ομάδα στην Α1, όπως ο Νίκος Παλέντζας, αλλά και οι Γάτσης, Τσολάκος, Στεφανίδης, Τσιράκης και Μούχλιας.

Τα χρέη και το μπαλάκι στην ΕΕΑ

Πάντως, εκείνο που απασχολεί τους ανθρώπους του Ηρακλή είναι η οριστικοποίηση της συμμετοχής της ομάδας στην Α1.

Μετά την απόφαση που πήρε η ΕΣΑΠ το μπαλάκι ουσιαστικά πάει στην ΕΕΑ. Εκείνη είναι που θα κληθεί να αποφανθεί για το μεγάλο πρόβλημα του γηραιού που δεν είναι άλλο από τα χρέη.

Ο Ηρακλής χρωστάει τόσο σε παίκτες όσο και στο δημόσιο με την ΕΣΑΠ να θέλει να διασφαλίσει τουλάχιστον τα οφειλόμενα προς τους πρώην αθλητές. Αυτό είναι κάτι άλλωστε το οποίο θέλει να πετύχει και η ΕΕΑ παρά τη δημιουργία του νέου ΤΑΑ.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που είχαμε το χαρτοπόλεμο των ανακοινώσεων τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣΑΠ.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ