ΒΟΛΕΪ

Αδειοδότηση για οκτώ ομάδες, δεκαήμερη προθεσμία για τέσσερις

Αδειοδότηση για οκτώ ομάδες, δεκαήμερη προθεσμία για τέσσερις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξασφάλισαν απ' ευθείας πιστοποιητικό τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα, Ηρακλής Χαλκίδας και Κύζικος Νέας Περάμου ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος βόλεϊ.

Η ΕΕΑ εξέτασε τους φακέλους των 12 ΤΑΑ για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής και απευθείας πιστοποιητικό εξασφάλισαν οι οκτώ ομάδες και συγκεκριμένα τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα, Ηρακλής Χαλκίδας και Κύζικος Νέας Περάμου. Τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής, ΑΟΠ Κηφισιά και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 πήραν δεκαήμερη προθεσμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού 48 ώρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» εξέτασε τους φακέλους των 12 ΤΑΑ για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Εξασφάλισαν απ΄ευθείας πιστοποιητικό τα ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Ορεστιάδα, Ηρακλής Χαλκίδας και Κύζικος Νέας Περάμου.

Τα ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, ΑΟΠ Κηφισιά και Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 πήραν δεκαήμερη προθεσμία για συμπλήρωση των φακέλων τους και θα επανεξεταστούν στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ. Μέχρι τότε θα αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» ενώ οι εκπρόσωποι τους δεσμεύτηκαν να τακτοποιήσουν άμεσα τις εκκρεμότητες.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Παντελής Ταρνατόρος και ο νομικός σύμβουλος Χρήστος Ηλιάδης οι οποίοι εκτός των άλλων ενημέρωσαν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πρόοδο που έχει σημειωθεί για την εξυγίανση όλων των ΤΑΑ από παλαιότερες χρήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ