Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χουντιμά: "Θέλουμε τετράδα και πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου"

Χουντιμά: "Θέλουμε τετράδα και πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου"

Η Βερόνικα Χουντιμά του Άρη είναι η MVP της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών. "Θέλουμε τετράδα και πρόκριση στο final-4 του Κυπέλλου", ανέφερε μεταξύ άλλων η ακραία των "κιτρινόμαυρων".

Η Βερόνικα Χουντιμά του Άρη είναι η MVP της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών. Η ακραία των "κιτρινόμαυρων" με 24 πόντους (19/31 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ, 50% υπ.) οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-1 σετ επί του Αίαντα στον Εύοσμο. Η Χουντιμά είναι η τρίτη αθλήτρια του Άρη που αναδεικνύεται MVP στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την Σιμόν Καστανιέντα (4η αγωνιστική) και Ευφροσύνη Αλεξάκου (12η αγωνιστική).

Η Βερόνικα Χουντιμά, έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Κύπρο, πήρε την απόφαση του καλοκαίρι του 2017 να αφήσει τη Λεμεσό και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στον Άρη. Απέναντι στον Αίαντα, η 30χρονη Γαλλίδα ακραία πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα.

"Το πιο σημαντικό για εμένα είναι το παιχνίδι και η νίκη επί του Αίαντα. Η χαρά μου είναι διπλή λόγω της νίκης και του βραβείου. Από πλευρά σκοραρίσματος, σίγουρα ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι αλλά γενικά θεωρώ ότι φέτος έχω κάνει και άλλες καλές εμφανίσεις", ήταν το πρώτο σχόλιο της Γαλλίδας ακραίας στο volleyball.gr.

Ύστερα από 14 αγωνιστικές, ο Άρης βρίσκεται στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας και οδεύει προς τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. "Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την πορεία μας. Είμαστε μέσα στους στόχους μας και παίζουμε καλό βόλεϊ. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και η δουλειά μας βγαίνει στους αγώνες", είπε για την μέχρι στιγμής πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα η Χουντιμά και έδωσε το σύνθημα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

"Έχουμε ήδη αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Αίαντα και σκεφτόμαστε τον Πανναξιακό για το Κύπελλο. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το final-4 αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος. Με τη Νάξο θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι καλή ομάδα και έχουμε ένα δύσκολο ταξίδι. Αν παίξουμε όπως μπορούμε και ξέρουμε, θεωρώ πως θα είμαστε νικήτριες".

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και βραβεία MVP, η Χουντιμά έκανε την σύγκριση μεταξύ του ελληνικού και του κυπριακού πρωταθλήματος. "Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν. Το επίπεδο στην Ελλάδα είναι υψηλότερο, ειδικά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στην Κύπρο οι αποστάσεις για τους αγώνες δεν είναι μεγάλες και δεν υπάρχει αυτή η κούραση που έχει στην Ελλάδα με τα ταξίδια".

Η πολυταξιδεμένη Χουντιμά, απολαμβάνει την παραμονή της στη Θεσσαλονίκη, πόλη που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της. "Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, είναι απίστευτη πόλη. Πίστευα ότι η προσαρμογή μου θα ήταν δύσκολη αλλά τελικά ήταν εύκολη. Ο κόσμος και η ομάδα με αγκάλιασαν και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα", κατέληξε η 30χρονη ακραία.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ