Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, την κορυφή ο Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, την κορυφή ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ, τελικά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Διαμαρτύρονται οι πράσινοι για καθοριστική φάση στο τέταρτο σετ.

Στο καλύτερο ντέρμπι των τελευταίων ετών το οποίο κράτησε για περισσότερες από 2,5 ώρες ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-2 σετ επί του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, με τις πράσινες ωστόσο να διατηρούν την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο του τη Χίπε κατάφερε να φτάσει εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει στροφές, ενώ οι ερυθρόλευκες έχασαν τη Γερμανίδα διαγώνια στα μισά του δεύτερου σετ λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Παναθηναϊκός ο οποίος με τις Μερτέκη και Κωνσταντινίδου σε μεγάλη ημέρα έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1. Την ίδια ώρα ο Κοβάτσεβιτς έκανε όλες τις πιθανές δοκιμές προκειμένου να βρει το ιδανικό σχήμα. Στο τέταρτο σετ είχαμε μία μεγάλη "μαχη" ανάμεσα στις παίκτριες των δύο ομάδων με τον Παναθηναϊκό να χάνει τρία ματς μπολ. Στο τρίτο και με το σκορ στο 25-26 η Μουλά χρέωσε με υπέρβαση την Φιλντ με τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του Τριφυλλιού να είναι έντονες. Τελικά, ο Ολυμπιακός με ένα επί μέρους 3-0 έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ.

Εκεί οι ερυθρόλευκες με τη Μαλασάι και τη Λαζάρεβιτς να παίζουν καθοριστικό ρόλο έφτασε στη νίκη με 3-2 σετ. Κορυφαίες για τον Ολυμπιακό οι Λαζάρεβιτς και Μαλασάι, ενώ για τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν οι Μερτέκη, Κωνσταντινίδου και Ρόγκα.

Το ματς: Αναγνωριστικοί οι πρώτοι πόντοι για τους «αιωνίους» με τον Ολυμπιακό να παίρνει αέρα +3 (6-3) από τα σερβίς της Χριστοδούλου που δυσκόλεψαν την υποδοχή των «πρασίνων». Διαφορά που καλύφθηκε με τον ιδιο τρόπο από τις φιλοξενούμενες (στα σερβίς η Κωνσταντινίδου) για το 6-6. Οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν πρώτες στο α’τεχνικό τάιμ άουτ με 8-7 και στην επανάληψη εκμεταλλευόμενες την αδράνεια και λάθη του Παναθηναϊκού έφτασαν στο +6 (16-10) στο β΄τεχνικό τάιμ άουτ. Με τις γηπεδούχες να πιέζουν την υποδοχή των «πρασίνων» η διαφορά άνοιξε (20-13) ενώ το 1-0σετ έκανε με 25-15 η Τσίμα που είχε περάσει στο 24-15 αλλαγή λίγο πριν το φινάλε του πρώτου σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός πήγε εκνέου δυνατά προηγήθηκε με 5-1 αλλά ο Παναθηναϊκός κάλυψε τη διαφορά και ισοφάρισε 7-7 (Φίλντ) ενώ η Χίππε έστειλε τις γηπεδούχες με 8-7 στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ. Οι «πράσινες» πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα, η Χίππε με εκπληκτική επίθεση έκανε το 14-13 αλλά έδειξε ενόχληση στο γόνατο και έγινε αλλαγή με τη Ζένια Τσίμα.

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν το προβάδισμα στο β’τεχνικό (16-15) αλλά ο Παναθηναϊκός ακολουθούσε ενώ είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Η Πολ μείωσε 19-18, η Μαλασάι έκανε λάθος για το 19-19 και η Μερτέκη την μπλόκαρε στην επόμενη φάση για το 19-20. Η Ρίτσι με άσο έκανε το 19-21 με τις «πράσινες» να έχουν βρει ρυθμό και την Καρπουζά που είχε περάσει στη θέση της Χρυσομαλλη για ψηλώσει το μπλοκ να ισοφαρίζει με επίθεση σε 1-1 με 22-25.

Με την ψυχολογία ανεβασμένη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε στο τρίτο σετ με 0-6 σερί με τα σερβίς της Χρυσομάλλη που δυσκόλεψαν την υποδοχή των γηπεδούχων. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του μετά τη σημαντική απώλεια της Γερμανίδας διαγώνιας, Σάσκια Χίππε ενώ είχε περάσει στη θέση αυτή η Βλαχάκη (αντί της Τσίμα) αλλά η διαφορά είχε ανοίξει υπέρ των φιλοξενουμένων που με καλό μπλοκ και επιθετική πολυφωνία έφτασαν με +10 (6-16) στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ έπειτα από άσο της Ρίτσι.

Στο 7-15 πέρασε και πάλι η Τσίμα στη διαγώνιο με τον Κοβάτσεβιτς να έχει ήδη ανακατέψει την την τράπουλα (Τέζα, Εμμανουηλίδου, Κοκκινάκη ) προκειμένου ο Ολυμπιακός να ροκανίσει σε 14-20 και ο Παναθηναϊκός να κάνει την ανατροπή με 1-2 σετ και τη Ρίτσι να διαμορφώνει το 17-25.

«Μάχη» μεταξύ των «αιωνίων» στο τέταρτο σετ με τον βελτιωμένο Ολυμπιακό να φτάνει προηγούμενος στο α’ τεχνικό τάιμ άουτ (8-7) και τον Παναθηναϊκό να κρατά σταθερή απόδοση και να εκμεταλλεύεται τα λάθη του αντιπάλου για το 14-16 (Ρίτσι). Οι «ερυθρόλευκες» έφεραν στα ίσα το σετ (18-18) ενώ με τις επιθέσεις των Μαλασάι-Λαζάρεβιτς πέρασαν μπροστά με +2 (21-19). Οι «πράσινες» μείωσαν 23-22 αλλά η Τσίμα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των φιλοξενουμένων για το 24-22. Η Κωσταντινίδου μείωσε σε πρώτο χρόνο 24-23 ενώ η Πολ με άσο έφερε το σε στα ίσα 24-24. Η Τσίμα έστειλε άουτ την επίθεση για το 24-25 αλλά η Λαζάρεβιτς έκανε το 25-25 ενώ η Κωνσταντινίδου και πάλι σε πρώτο χρόνο έγραψε το 25-26 δίνοντας δέυτερο σετ μπολ στον Παναθηναϊκό με τη Φιλντ να κάνει υπέρβαση (26-26). Η Μερτέκη με 26-27 έδωσε τρίτο ματς μπολ στον ΠΑΟ αλλά η Μαλασάι πήρε το μπλοκ άουτ για το 27-27. Η Γιώτα μπλόκαρε τη Ρίτσι για το 28-27 και η Μαλασάι έστειλε το ντέρμπι στο τάι μπρέικ με 29-27.

Πόντο πόντο πήγαιναν οι δυο ομάδες στο τάι μπρέικ (3-3,5-5) και τον Ολυμπιακό με τη Μαλασάι να παίρνει πρώτη φορά στο σετ το +2 (7-5) με τις δυο ομάδες να αλλάζουν τερέν στο 8-6 ενώ το λάθος της Φιλντ στο σερβίς διατήρησε το +2 (9-7) για τις γηπεδούχες. Η Κωνσταντινίδου δυο σερί ενέργειες ισοφάρισε 9-9. Λάθος επίθεση της Ρίτσι και έξυπνο πλασόκαρφο της Χριστοδούλου έφεραν και πάλι στο +2 (12-10) τον Ολυμπιακό με τις γηπεδούχες να βρίσκουν σε εκείνο το σημείο επιθετικές λύσεις με Λαζάρεβιτς-Μαλασάι για το 14-11. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε14-12 με Μερτέκη αλλά η ίδια έχασε το σερβίς στην αμέσως επόμενη φάση για το 15-12.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Κοβάτσεβιτς: "Ελπίζω ο κόσμος να το απόλαυσε. Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο σετ και στο μισό δεύτερο παίζαμε καλά. Σίγουρα ο τραυματισμός της Χίπε μας επηρέασε. Οι παίκτριες μου έμοιαζαν να είναι χαμένες στο διάστημα. Συνεχίσαμε να παλεύουμε. Είναι μια μεγάλη νίκη υπό τις συνθήκες που ήρθε. Είχαμε εκτός τη Χίπε και δεν είχαμε καλή υποδοχή για αυτό αναγκαστήκαμε να παίξουμε πολλές επιθέσεις από τη θέση "4". Η νίκη όμως είναι πάντα νίκη".

Καζάζης: "Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη. Το λάθος ήταν καθοριστικό εκεί που έγινε. Δεν το λέω για δικαιολογία, απλά θα τελείωνε το ματς με 3-1. Όταν το δει στην τηλεόραση (σ.σ η διαιτητής) θα καταλάβει το λάθος που έκανε. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε. Πιστεύω ότι στη φυσιολογική ροή του αγώνα το ματς πήγαινε για 3-1. Όταν φεύγει η Χίπε από το παιχνίδι απλοποιείται το παιχνίδι για εμάς. Με την απουσία της καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε στο μπλοκ. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας".

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Τα σετ: 25-15, 22-25, 17-25, 29-27, 15-12

Ολυμπιακός (Κοβάτσεβιτς): Λαμπρούση, Μαλασάι, Χίππε, Χριστοδούλου, Λαζάρεβιτς, Γιώτα, Κονόμι (λ.), Τσίμα, Εμμανουηλίδου, Βλαχάκη, Κοκκινάκη (λ)

Παναθηναϊκός (Δ.Καζάζης): Ρίτσι, Φιλντ, Πολ, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου,Χρυσομάλλη, -Ρόγκα (λ.), Καρπουζά, Λαγουδάκη\

Εύκολη νίκη για τον ΑΟ Θήρας

Ο ΑΟ Θήρας επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 3-0 (η πρώτη νίκη χωρις απώλεια σετ) της μαχητικής Ηλιούπολης που για… δυόμιση σετ κοιταξε στα μάτια τον αντίπαλο της.

Ο ΑΟΘ στο πρώτο σετ προηγήθηκε στο β’ τεχνικό τάιμ άουτ με 16-12, αλλά με την επιστροφή των ομάδων η διαφορά χάθηκε και προέκυψε ισοπαλία 19-19, ωστόσο στο 20-20 οι γηπεδούχοι έκαναν σερί 5-0 για να το κατακτήσουν.

Στο β’ σετ και πάλι μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ ο ΑΟΘ ήταν μπροστά με 19-16 όμως σε εκείνο το σημείο η Ηλιούπολη με σερί 4-8 έφτασε σε σετ μπολ (23-24) το οποίο όμως δεν εκμεταλλεύτηκε κι έτσι η Θήρα το πήρε με 27-25.

Στο τρίτο η Ηλιούπολη άντεξε μέχρι το 11-9 με την Σαντορίνη να ξεφεύγει 16-12, 18-13 και να φτάνει στο τελικό 3-0.

ΑΟ Θήρας - ΓΣ Ηλιούπολης 3-0

Τα σετ: 25-20, 27-25, 25-17

ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τέρζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβέτκοβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου.

ΓΣ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη) Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Κις, Γιοβάνη, Τσουμήτα, Γκρέκα, Κοκίου –λ / Μαλουσάρη, Λάβδα

Το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, την κορυφή ο Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι των νεοφώτιστων στους Μακεδόνες

Ντέρμπι για πολλά γερά νεύρα ήταν η αναμέτρηση της Ελπίδας με τους Μακεδόνες, την οποία κέρδισαν οι φιλοξενούμενες 3-2 έπειτα από 2,5 ώρες αγώνα.

Ηταν μια πολύ σπουδαία νίκη για την ομάδα των Κυμίνων, που αγωνίστηκαν χωρίς την Βραζιλιάνα ακραία τους Μαρλούτσι Τοάτσι η οποία είχε τραυματιστεί το περασμένο Σάββατο. Ο κόσμος που γέμισε το γυμναστήριο των Αμπελοκήπων πρακαλούθησε ένα ματς με συνεχείς διακυμάνσεις, πολλά λάθη αλλά και ένα συγκλονιστικό τάι μπρέικ στο οποίο παίχτηκαν 40 πόντοι!

Η Ελπίδα μπήκε στο ματς με στόχο να πιέσει την υποδοχή των αντιπάλων. Με επιθετική αιχμή την Νώτη προηγήθηκε με 10-6 και κατάφερε να διατηρήσει αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος και να πάρει το πρώτο σετ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα (25-20).

Στο δεύτερο σετ η Ελπίδα προηγήθηκε με 10-7, αλλά οι Μακεδόνες βελτίωσαν την υποδοχή τους χάρη στην αλλαγή λίμπερο (Τζαγκαράκη αντί Μυρίδου) και χάρη στην αποτελεσματικότητα της Δραγουμάνου ισοφάρισαν (10-10) και προηγήθηκαν 16-17. Η Ελπίδα αντέδρασε (18-16, 20-18), όμως και πάλι οι φιλοξενούμενες είχαν απάντηση και έφτασαν στην ισοφάριση (21-25).

Και ενώ το τρίτο σετ αναμενόταν δραματικό, η Ελπίδα ήταν καταιγιστική και με την Καλαντάτζε να «μπαίνει» στο παιχνίδι προηγήθηκε 7-2, 12-3 και 17-5. Οι Μακεδόνες μείωσαν προσωρινά σε 17-10, ωστόσο το σετ ολοκληρώθηκε εύκολα υπέρ των γηπεδούχων (25-16). Ακριβώς αντίστροφη ήταν η εικόνα στο τέταρτο σετ, με τους Μακεδόνες να «βομβαρδίζουν» την αντίπαλη υποδοχή της Ελπίδας, να ξεφεύγουν 2-8, 4-11, 9-19 και να ισοφαρίζουν για δεύτερη φορά (12-25).

Το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων ήταν καλό και στο τάι μπρέικ, αφού με τακτικό σερβίς στην Καλανταρίδου προηγήθηκαν 2-5. Η Ελπίδα ισορρόπησε με την είσοδο της Παπάζογλου και χάρη στο καλό σέρβις της Γουίλσον πέρασε 9-7. Στη συνέχεια πήρε διαφορά ασφαλείας (12-9 και 13-10), αλλά δύο χαμένες επιθέσεις έδωσαν την ευκαιρία στους Μακεδόνες να ισοφαρίσουν. Ακολούθησαν χαμένα ματς μπολ εκατέρωθεν και το θρίλερ κρίθηκε με επίθεση της Δραγουμάνου σε κακή υποδοχή της Ελπίδας.

Ελπίδα Αμπελοκήπων - Μακεδόνες 2-3

Tα σετ: 25-20, 23-25, 25-16, 12-25, 19-21

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Νώτη, Καλανταρίδου, Γουίλσον, Κ. Μπολέτου, Μ. Μπολέτου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) – Δροσοπούλου, Παπάζογλου, Καλαϊτζάκη, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Σαγκάρντια, Καραφουλίδου, Δραγουμάνου, Βέλιου, Πολυνοπούλου, Γιαννούλη, Μυρίδου (λ) – Τζαγκαράκη (λ), Παπαδοπούλου, Καλτσώνη, Στεφανίδου.

Το ντέρμπι ο Ολυμπιακός, την κορυφή ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη

Ο Άρης, χωρίς πλέον την Μπράνκισα Νίκιτς, επικράτησε με 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ συναντώντας αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ.

Στο πρώτο σετ είχαμε συνεχείς εναλλαγές του σκορ (7-5, 8-10) με τον Άρη να ξεφεύγει 10-14 και την ΑΕΚ να απαντά άμεσα και να προσπερνά με 18-15. Ωστόσο οι φιλοξενούμενες έκαναν νέο σερί 0-8 διαμορφώνοντας το 18-23 και παρόλο που η Ένωση πλησίασε σε 21-23, πήραν το σετ.

Στα δύο επόμενα όμως η εικόνα του αγώνα ήταν εντελώς διαφορετική με τον Άρη να επιβάλλει την ανωτερότητα του και να φτάνει εύκολα στη νίκη.

ΑΕΚ - Άρης 0-3

Τα σετ: 21-25, 11-25, 16-25

ΑΕΚ (Σκουτελέκος) Νούσια, Βάθη, Ζίγκα, Καράτερζη, Φιλιπιόνκα, Γεωργαντά, Αργυροπούλου -λ / Βενέτη, Καλαφατάκη, Αντωνιάδη, Κουτρουμπή.

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Καραφουλλίδου, Γουγούση, Κελεσίδου –λ / Χίτζιου-λ, Σταματη, Χαραβελούλη, Πήττα.

Σπουδαία νίκη για τον Αίαντα

Ο Αίαντας επικράτησε δύσκολα με 3-1σετ της Θέτιδας Βούλας στο κλειστό του Ευόσμου για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Οι γηπεδούχες παρότι είχαν εύθραστο προβάδισμα (18-15) μέχρι τα μέσα του σετ, έχασαν τη συγκρέντρωσή τους με αποτέλεσμα η μαχητική Θέτιδα να περάσει μπροστά με 18-19 κοντράροντας τον Αίαντα μέχρι το 27-27. Εκεί, οι παίκτριες του Ζωλασταθιάδη με 29-27 κατάφεραν να πάρουν κεφάλι με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Αίαντας αν και βρέθηκε με 9-12 πίσω έκανε την ανατροπή, πιέζοντας από το σερβίς πέρασε μπροστά 15-12 και δεν έχασε τον έλεγχο του σετ για το 2-0 (25-21).

Από εκεί και πέρα, η Θέτιδα κατάφερε να αντιδράσει στο τρίτο σετ σταθεροποιώντας την υποδοχή της μετά το β’τεχνικό τάιμ άουτ (16-14) πέρασε μπροστά (16-18, 21-22) καταφέροντας να μειώσει σε 2-1 σετ με 21-25 σετ.

Στο τέταρτο σετ, η Θέτιδα μπήκε δυνατά (1-5) θέλοντας να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ. Όμως, ο Αίαντας βρήκε λύσεις στην επίθεση, προηγήθηκε με 15-13 αλλά 21-19 και όντας πιο ψύχραιμος στα τελειώματα των φάσεων κατέκτησε το σετ με 25-23 και τη νίκη με 3-1.

Αίαντας Ευόσμου - Θέτιδα Βούλας 3-1

Τα σετ: 29-27, 25-21, 21-25, 25-23

Αίας (Ζωλασταθιάδης): Ανδρονικίδου, Τζούριτς-, Κλίβελαντ, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Σωτήρογλου –λ, Αποστολίδου, Τζιαρλή, Φαλέγκα, Ξανθοπούλου.

Θέτις Β. (Γεωργοπούλου): Γιόβιτς, Κιουτσούκη, Αργυροπούλου, Χριστινίδου, Τοντάι, Εσντέλ, Ξυντάρα (λ), Βαρουδακη, Τουρνάκη, Μελετιάδη, Λεωνίδου, Κερασιώτη (λ)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ Αθηνών - ΑΣ Άρης 0-3 (21-25,11-25,16-25)

Ολυμπιακός ΣΦΠ - Παναθηναϊκός ΑΟ 3-2 (25-15,22-25,17-25,29-27,15-12)

ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - ΑΟΝ Πανναξιακός ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

ΑΣ Ελπίς - ΑΣ Μακεδόνες 2-3 (25-20,23-25,25-16,12-25,19-21)

ΑΟ Θήρας - ΓΣ Ηλιούπολης 3-0 (25-20,27-25,25-17)

ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΣΠ Θέτις 3-1 (29-27,25-21,21-25,25-23)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ήττες Σετ
1 Παναθηναϊκός ΑΟ 19 7 6 1 20-4
2 Ολυμπιακός ΣΦΠ 18 7 6 1 20-6
3 ΑΟ Θήρας 14 7 5 2 18-12
4 ΑΟΝ Πανναξιακός 12 6 4 2 14-8
5 ΑΣ Άρης 12 7 4 3 15-11
6 ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil 11 6 4 2 13-9
7 ΑΣ Μακεδόνες 10 7 4 3 13-13
8 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 10 7 4 3 12-14
9 ΓΣ Ηλιούπολης 8 7 2 5 11-16
10 ΑΣ Ελπίς 8 7 2 5 10-15
11 ΑΣΠ Θέτις 1 7 0 7 4-21
12 ΑΕΚ Αθηνών 0 7 0 7 0-21

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 26/11

17:00 ΑΣ Άρης - ΑΟ Θήρας ΔΑΚ Πυλαίας

18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΕΚ Αθηνών ΔΑΚ Ευόσμου

18:00 ΑΟΝ Πανναξιακός - ΑΣ Ελπίς ΔΑΚ Νάξου

19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΣ Μακεδόνες «Γ. Γεννηματάς»

Κυριακή 27/11

16:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil

17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - Ολυμπιακός ΣΦΠ

Photo credits: Action Images

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ