Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέζα: "Να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου με την Μπούρσα"

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ / OLYMPIAKOS - YENISEI KRASNOYARSK (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H πασαδόρος του Ολυμπιακού, Αρετή Τέζα, σε δηλώσεις της στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε για την πρόκριση στον τελικού του Τσάλεντζ Καπ.

Η πασαδόρος του Ολυμπιακού, Αρετή Τέζα, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και το Μαγκαζίνο του σταθμού με τον Αντρέα Παλομπαρίνι και τον Γιάννη Λαμπίρη για την πρόκριση στον τελικού του Τσάλεντζ Καπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3

Για την πρόοδο της ομάδας τα τελευταία χρόνια: "Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και από την πρώτη σεζόν κάνει σημαντικά βήματα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα. Είμαστε πλέον σε έναν τελικό ευρωπαϊκού Κυπέλλου και είμαστε πολύ ευτυχισμένες".

Για τη φετινή πορεία: "Από την αρχή της σεζόν είχαμε πει ότι θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα στην Ευρώπη. Πήγαμε σε τουρνουά στην Τουρκία και πήραμε αρκετές εμπειρίες. Μετά τη νίκη με την ομάδα του Βουκουρεστίου πιστέψαμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε πιο πολύ".

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: "Το εξαιρετικό κλίμα παίζει το σημαντικότερο ρόλο στην ομάδα. Υπάρχει ο βασικός κορμός των Ελληνίδων που είναι είναι πολλά χρόνια μαζί και βέβαια έρχονται και οι ξένες. Γνωρίζουμε πολύ καλά η μία την άλλη. Έχουμε πάρα πολύ πάθος, ακόμα και με ομάδες που είναι καλύτερες και έχουν μεγαλύτερα μπάτζετ. Μετράει το κλίμα στα αποδυτήρια και το επιτελείο και βγαίνει αυτό. Βάζουμε τις ξένες παίκτριες πολύ γρήγορα στο κλίμα. Είμαστε τυχερές γιατί είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ καλές αθλήτριες. Και οι τρεις ξένες έχουν κολλήσει και είμαστε ένα".

Για το τεχνικό επιτελείο: "Είναι πολύ σημαντικό το σταφ πίσω από εμάς και οι άνθρωποι που δουλεύουν όλες τις ώρες. Ο προπονητής μας έχει φέρει σε ένα άλλο επίπεδο, πιο υψηλό, το ίδιο οι βοηθοί οι φυσιοθεραπευτές, ο γιατρός και η διοίκηση".

Για το πρώτο παιχνίδι με την Μπούρσα: "Εμείς περιμένουμε να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει. Είναι η δύναμή μας. Είναι πολύ δυνατή ομάδα την οποία είχαμε αντιμετωπίσει στο τουρνουά τον Οκτώβριο που είχαμε πάει. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε. Να παίξουμε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Αν και ακούγεται υπερβολικό, εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι".

Για τα παιχνίδια με τη Γένισεϊ: "Η πιο σημαντική νίκη με τη ρώσικη ομάδα ήταν στο Ρέντη. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει 12 ισάξιες αθλήτριες. Στη Ρωσία δεν παίξαμε καλά. Καμία όμως δεν γονάτισε και δεν πιστεύαμε ότι δεν θα περάσουμε. Αυτό φάνηκε στο τρίτο σετ, παρά το γεγονός ότι χάσαμε. Φάνηκε στη συνέχεια πόσο καλά παίξαμε στο χρυσό σετ. Ούτε δευτερόλεπτο δεν πιστέψαμε ότι θα χανόταν η πρόκριση στη Ρωσία".

Για το ποια συμπαίκτριά της αναλαμβάνει τον ρόλο της εμψυχώτριας στα παιχνίδια: "Τον πρώτο ρόλο τον έχει η αρχηγός η Στέλλα Χριστοδούλου. Όλες όμως μιλάμε και προσπαθούμε να ανεβάσουμε η μία την άλλη".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ