Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος η χρονιά για την Κωνσταντινίδου

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Η κεντρική του Παναθηναϊκού, Αλίκη Κωνσταντινίδου, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα επιστρέψει στα γήπεδα την επόμενη σεζόν.

Χωρίς μία από τις δύο βασικές κεντρικές του θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Η Αλίκη Κωνσταντινίδου χτύπησε στην προπόνηση του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό της γόνατο.

Η Κωνσταντινίδου μπήκε το πρωί της Τρίτης στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε στην απαιτούμενη επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί στο πόδι της. Η εγχείρηση έγινε από τον Θανάση Κονίδη και στέφθηκε με επιτυχία. Η επιστροφή της στα γήπεδα υπολογίζεται πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Αυτός ο τραυματισμός αλλάζει και τα πλάνα του Δημήτρη Καζάζη ο οποίος θα πρέπει να βρει την αντικαταστάτριας της στα πρόσωπα της Άννας Καρπουζά και της Αγγελικής Καββαδία οι οποίες μαζί με τη Φιλντ θα δημιουργήσουν το νέο δίδυμο κεντρικών. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι ο τραυματισμός της Κωνσταντινίδου στο γόνατο ήταν ο τρίτος μεγάλος για παίκτρια του Παναθηναϊκού αφού είχαν προηγηθεί αυτοί των Ρόγκα και Κάστανου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ